«Δεν προσβάλλομαι ποτέ»: Δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από το «Loro» του Πάολο Σορεντίνο - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:50
17/10

«Δεν προσβάλλομαι ποτέ»: Δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από το «Loro» του Πάολο Σορεντίνο

Ο εξαιρετικός Τόνι Σερβίλο μεταμορφώνεται σε Σίλβιο Μπερλουσκόνι και συνεργάζεται ξανά με τον Πάολο Σορεντίνο στο «Loro».

Ερώτηση: Τι περίμενες; Ότι θα γίνεις ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη χώρα, ότι θα γίνεις πρωθυπουργός και ότι όλοι θα τρελαίνονται για σένα;

Απάντηση: Ναι. Αυτό ακριβώς περίμενα.

Μετά το αριστουργηματικό «Il Divo», ο βραβευμένος με Όσκαρ σπουδαίος Ιταλός δημιουργός Πάολο Σορεντίνο («Η Τέλεια Ομορφιά») συνεργάζεται ξανά με τον καταπληκτικό Τόνι Σερβίλο σε μία ακόμα εκστατική και πληθωρική ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να κάνει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίβλιο Μπερλουσκόνι. Το δίδυμο μεταφέρει στο πανί σκηνές από την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, καλύπτοντας τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010.

O Σορεντίνο, εξ αρχής, επιλέγει να μην πάρει θέση απέναντι στον διαβόητο πρωταγωνιστή, ενώ ο τίτλος –που σημαίνει «Αυτοί» - αναφέρεται σε όλους εκείνους που πλαισίωναν τον Μπερλουσκόνι τα χρόνια που καθόρισαν την Ιταλία. Η πολυτάραχη ζωή του, η πληθωρική προσωπικότητα, τα σκάνδαλα και ο διεφθαρμένος περίγυρος αποδίδονται μοναδικά στην ατμόσφαιρα του Σορεντίνο και την ερμηνεία του Τόνι Σερβίλο.

Στο αποκλειστικό κλιπ της ταινίας (δείτε το παρακάτω), ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Σερβίλο) συνομιλεί με τη Στέλλα. Μία κουβέντα που ξεκινά ως διεκδικητικο φλερτ αγγίζει πολύ γρήγορα τις προκλήσεις του χρόνου. Κι όσο ο Μπερλουσκόνι εμμένει πως «είναι διαφορετικός και αυτοί είναι έτσι», στόχος του Σορεντίνο είναι να αποκαλύψει πως σε κάποιο σημείο, είμαστε όλοι Loro. Ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν τη δύναμη να προτείνουν κάτι ως εναλλακτική στην ταχεία άνοδο μιας πολύ δυναμικής προσωπικότητας.

Το «Loro» κυκλοφορεί 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.