«Lost in Space» ξανά! Πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της θρυλικής σειράς - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
18:40
21/2

«Lost in Space» ξανά! Πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της θρυλικής σειράς

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της κλασικής σειράς που αναβιώνει και θα παρουσιάσει στις 13 Απριλίου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Αγαπήθηκε όσο λίγες σειρές στην τηλεόραση όπου και παίχτηκε στο διάστημα 1965-1968, είχε μια ατυχή μεταφορά στον κινηματογράφο και τώρα, λίγο πάνω από 50 χρόνια από τότε που πρωτοσυστήθηκε με το κοινο, το «Lost in Space» επιστρέφει χάρη στο Netflix. Η ψηφιακή πλατφόρμα κυκλοφόρησε πριν λίγο το πρώτο τρέιλερ μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της αυτή την περίοδο, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στις 13 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το νέο «Lost in Space» διαδραματίζεται περίπου 30 χρόνια μετά την εποχή μας, όταν πλέον ο αποικισμός στο διάστημα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα και η οικογένεια Ρόμπινσον είναι από τις πρώτες που θα δοκιμάσουν το μακρινό ταξίδι για να ζήσουν έξω από τον πλανήτη μας. Θα βρεθούν όμως εκτός πορείας και αρκετά έτη φωτός μακριά από τον προορισμό τους, προσπαθώντας να επιβιώσουν παρέα με 2 ακόμη μέλη που τους συνοδεύουν. 

Ο Τόμπι Στίβενς, η Μόλι Πάρκερ, ο Μαξ Τζένκινς και η Πάρκερ Πόουζι πρωταγωνιστούν. Ο Νιλ Μάρσαλ, γνωστός παλιότερα από το «Descent» και έμπειρος πια σε τηλεοπτικές σειρές έχοντας σκηνοθετήσει επεισόδια του «Game of Thrones» και του «Westworld», ανέλαβε τα πρώτα επεισόδια της σειράς. 

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και ετοιμαστείτε να χαθείτε κι εσείς στο διάστημα: 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Lost in Space» ξανά! Πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της θρυλικής σειράς
  • «Lost in Space» ξανά! Πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της θρυλικής σειράς