Τα ρομπότ τρελάθηκαν! Ένα [NSFW] τρέιλερ για το «Love, Death + Robots» των Τιμ Μίλερ και Ντέιβιντ Φίντσερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:00
4/3

Τα ρομπότ τρελάθηκαν! Ένα [NSFW] τρέιλερ για το «Love, Death + Robots» των Τιμ Μίλερ και Ντέιβιντ Φίντσερ

Ιστορίες φαντασίας και τρόμου, μακριά από την παιδικότητα των κλασικών κινουμένων σχεδίων, σε μια ανθολογία 18 ταινιών μικρού μήκους. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μπορεί να είναι κινούμενα σχέδια, αυτό δεν σημαίνει πως είναι κατάλληλα για παιδιά.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ και ο Τιμ Μίλερ («Deadpool») ηγούνται μιας συλλογικής προσπάθειας που γίνεται για λογαριασμό του Netflix και θα περιλαμβάνει 18 animated μικρές ιστορίες που απορρέουν μέσα από τα είδη της επιστημονικής φαντασίας, του τρόμου αλλά και της κωμωδίας. Το «Love, Death & Robots», όπως θα είναι ο τίτλος της σειράς ταινιών, θα περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως «γαλακτοκομικά προϊόντα με αντίληψη, στρατιώτες-λυκανθρώπους και τρελαμένα ρομπότ» σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση.

Η σειρά αναπτύσσεται μέσω της εταιρίας animation Blur Studio, που ανήκει στον Μίλερ, ο οποίος έχει το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή μαζί με τον Φίντσερ. Η φόρμα δεν θα είναι κοινή σε όλες τις ιστορίες, καθώς θα υπάρχουν στυλ από παραδοσιακό 2D animation ως φωτορεαλιστικά γραφικά από υπολογιστές, ενώ οι 18 ιστορίες θα αναπτυχθούν από διαφορετικούς δημιουργούς. 

Ο Μίλερ δήλωσε κατενθουσιασμένος στο Hollywood Reporter πως «το project συνδυάζει την αγάπη μου για το animation και τις απίθανες ιστορίες. Μεταμεσονύκτιες ταινίες, κόμικς, βιβλία και περιοδικά από τον χώρο του φανταστικού με έχουν συντροφεύσει για δεκαετίες, αλλά συχνά υποβιβάζονται σε έναν περιορισμένο χώρο κουλτούρας των geeks. Χαίρομαι πολύ πως το δημιουργικό τοπίο έχει αλλάξει αρκετά και πλέον τα κινούμενα σχέδια με θεματικές για ενήλικες είναι πλέον μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου διαλόγου.»

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το Netflix βασίζεται σε ένα οργασμικό μοντάζ όπου ξεχωρίζει το σύνθημα «enjoy and go blind» λόγω των δεκάδων εικόνων που περνούν σαν flash μέσα στα μάτια μας και το αμέσως επόμενο περιλαμβάνει NSFW σκηνές.  Ο Φίντσερ θυμίζουμε πως έχει ξανασυνεργαστεί με το Netflix στο ξεκίνημα των «House of Cards» και «Mindhunter», ενώ η πλατφόρμα αυξάνει συνεχώς τις επενδύσεις της στο χώρο του animation, παρουσιάζοντας πρόσφατα το δικό της στούντιο από όπου θα προκύψουν δεκάδες παραγωγές τα επόμενα χρόνια. 

Το «Love, Death + Robots» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 15 Μαρτίου. Λέτε να ανακαλέσει μνήμες «Heavy Metal» (1981);