Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ συνεργάζονται σε ταινία για την ζωή του Αγίου Νεκταρίου - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:11
2/6

Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ συνεργάζονται σε ταινία για την ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιελένα Πόποβιτς θα αναλάβει την κινηματογραφική βιογραφία που ξεκινά γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο τίτλος σίγουρα κινεί το ενδιαφέρον μιας και κανείς δεν θα περίμενε ποτέ την συμμετοχή του πάλαι ποτέ ατίθασου Μίκι Ρουρκ, του sex symbol των '80s και «Παλαιστή» του Αρονόφσκι, σε μία ταινία με θέμα την ζωή ενός Αγίου της ορθοδοξίας. Να όμως που γίνονται κινηματογραφικά «θαύματα» και ο Μίκι Ρουρκ αναμένεται προσεχώς για τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God», τα οποία καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας.

Στον αρχικό προγραμματισμό, τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν τον Απρίλιο αλλά λόγω κορονοϊού θα ολοκληρωθούν το διάστημα Ιούνιος - Ιούλιος σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα. Η πλοκή θα εστιάζει στις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος κηρύττοντας το λόγο του Θεού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Άρης Σερβετάλης, ενώ ο Ρουρκ θα έχει μικρότερη συμμετοχή. Το καστ συμπληρώνεται από γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Χρήστος Λούλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Γαβράς και τον Ρώσο ηθοποιό Αλεξάντερ Πετρόφ («Gogol: The Beginning»).

Τη μουσική της ταινίας θα υπογράφει ο Ζμπίγκνιου Πράισνερ, ενώ σκοπός της ελληνικής εταιρείας διανομής Feelgood Entertainment είναι να κυκλοφορήσει στις αίθουσες 9 Νοεμβρίου, επέτειος 100 χρόνων από τον θάνατο του Αγίου Νεκταρίου.