That's so fetch! Τα «Mean Girls» επιστρέφουν στο σινεμά τραγουδώντας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:37
24/1

That's so fetch! Τα «Mean Girls» επιστρέφουν στο σινεμά τραγουδώντας

H Τίνα Φέι ανακοίνωσε πως η διάσημη teen κωμωδία των '00s θα επανέλθει στο σινεμά ως μιούζικαλ! 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μπορεί να μην είναι 3 Οκτωβρίου σήμερα για να γιορτάσουμε τη Mean Girls Day, όμως οι fans της ταινίας έχουν έναν μεγαλύτερο λόγο γιορτής, τις δηλώσεις της Τίνα Φέι που με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε πως τα «Men Girls» θα ξαναγυριστούν σε μορφή μιούζικαλ. Η ίδια έχει γράψει το σενάριο της ταινίας του 2004 καθώς και το θεατρικό μιούζικαλ που προέκυψε από αυτήν και το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της νέας ταινίας. Την παραγωγή θα αναλάβει η Paramount. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα φέρουμε ξανά το "Mean Girls" στη μεγάλη οθόνη. Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις την επιρροή που είχε τόσα χρόνια η ταινία και η θεατρική παράσταση στο κοινό. Έχω περάσει 16 χρόνια με αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι το δικό μου Marvel Universe, τους αγαπώ πολύ» δήλωσε η Φέι.

Η είδηση συνέπεσε με την ανακοίνωση των τελικών διαπραγματεύσεων της θεατρικής παραγωγής για παραστάσεις στο Λονδίνο μετά την πολύ πετυχημένη πορεία του μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ. Θυμίζουμε πως στην ταινία του 2004, η Λίντσεϊ Λόχαν πρωταγωνίστησε ως νεοφερμένη έφηβη σε αμερικανικό σχολείο (ως τότε βρίσκονταν με τους γονείς της στην Αφρική και διδάσκονταν αποκλειστικά στο σπίτι), ανακαλύπτοντας νωρίς πως έχει πέσει σε αρένα με θηρία, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τις «plastics», την τριάδα των διασημότερων κοριτσιών του σχολείου. Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Αμάντα Σέιφριντ, Λέισι Τσάμπερτ και Λίζι Κάπλαν εκτοξεύουν αλησμόνητες ατάκες. Τώρα οι διάδοχοί τους θα τις τραγουδήσουν.