Υποδεχθείτε τους Η & Μ! Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον στο νέο τρέιλερ του «Men in Black International» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:56
26/4

Υποδεχθείτε τους Η & Μ! Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον στο νέο τρέιλερ του «Men in Black International»

Ένα franchise επανέρχεται με νέους πρωταγωνιστές, ευελπιστώντας να κρατήσει το χιούμορ και την ατμόσφαιρα των προηγούμενων ταινιών.

Από τον Πάνο Γκένα

Από «εξωγήινος» του Άσγκαρντ σε γήινο που τους μάχεται!

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο νέος MiB στο reboot με τίτλο «Men in Black International», αν και θα έπρεπε να είναι σωστότερα «Man + Woman in Black» αφού ο συμπαθής ηθοποιός ξανασυναντά τη «βαλκυρία» Τέσα Τόμσον του «Ragnarok» στο βασικό δίδυμο της ταινίας. Τους πράκτορες Η & Μ (αλήθεια!) θα διευθύνει ο Λίαμ Νίσον στο ρόλο του επικεφαλής της οργάνωσης στο Λονδίνο, πόλη στην οποία τοποθετείται η νέα ταινία.

Οι original πρωταγωνιστές Γουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς δεν αναμένεται να επιστρέψουν στη νέα ταινία που έχει ημερομηνία εξόδου 14 Ιουνίου 2019, χωρίς να σημαίνει πως το καινούργιο «Men in Black» θα τους διαγράψει από τη μνήμη αφού η παραγωγή θέλει να εξελίξει το σύμπαν της πρώτης τριλογίας. Κάτι που είναι σαφές με την επιστροφή της Έμα Τόμσον στο χαρακτήρα που είχε υποδυθεί στο τρίτο «MiB».

Εδώ και καιρό αιωρούνταν μια τρελή ιδέα σύμφωνα με την οποία θα ενώνονταν το σύμπαν της ταινίας με αυτό του «21 Jump Street» και οι δυο πρωταγωνιστές του, Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ, θα γίνονταν Άντρες με τα Μαύρα στην επόμενη αποστολή τους, αλλά ευτυχώς η ιδέα εγκαταλείφθηκε ως «περίπλοκη».

Πίσω από την παραγωγή φιγουράρει και πάλι το όνομα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Φ. Γκάρι Γκρέι του «Straight Outta Compton» και του υπερεπιτυχημένου «The Fate of the Furious». Το σενάριο ανέλαβαν οι Ματ Χόλογουεϊ και Αρτ Μάρκουμ των «Iron Man», «Transformers:The Last Knight».

Πώς σας φαίνονται οι νέοι galaxy defenders;