Το HBO επιμένει ιταλικά! Νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «My Brilliant Friend» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:07
21/2

Το HBO επιμένει ιταλικά! Νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «My Brilliant Friend»

Το αμερικανικό δίκτυο και η Rai φέρνουν την «Τετραλογία της Νάπολης» στη μικρή οθόνη. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

H RAI και το συνδρομητικό κανάλι HBO, υπεύθυνο για το «μεγάλωμα» της μικρής οθόνης, ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια τη την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλέστατου μυθιστορήματος της Έλενα Φερράντε «Η Υπέροχη Φίλη μου». Πρώτο μέρος της «Τετραλογίας της Νάπολης», το βιβλίο της Φερράντε κυκλοφόρησε το 2012 και έκανε παγκόσμια αίσθηση. Με βασική αφηγήτρια την Έλενα Γκρέκο, μια ηλικιωμένη γυναίκα που αναπολεί το παρελθόν, όταν μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της έχει εξαφανιστεί, το «Η Υπέροχη Φίλη μου» καταδύεται στη συναρπαστική, αλλά επικίνδυνη, ζωή στη Νάπολη της δεκαετίας του '50 και καλύπτει περισσότερα από 60 χρόνια ζωής, καθώς ξετυλίγει το μυστήριο της Λίλας, της «υπέροχης φίλης».

Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε το Νοέμβριο του 2018 αφήνοντας ικανοποιημένο το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που έχει το βιβλίο, με τους 2 συμπαραγωγούς να αποφασίζουν να συνεχίσουν με νέα επεισόδια. Βάση τους θα είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο «The Story of a New Name» όπου η Έλενα και η Λίλα πλέον περνούν προς το ενήλικο στάδιο της ζωής τους όπου αναμενόμενα μια σειρά γεγονότων θα δοκιμάσει τη φιλία τους.   

Ο δεύτερος κύκλος πλησιάζει (16 Μαρτίου) και το HBO κυκλοφόρησε χθες το δεύτερο και μεγαλύτερο τρέιλερ της σειράς, μετά από ένα μικρό teaser που είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν 20 μέρες. Δείτε το παρακάτω:

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Το HBO επιμένει ιταλικά! Νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «My Brilliant Friend»
  • Το HBO επιμένει ιταλικά! Νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του «My Brilliant Friend»