Η (βιβλιοφάγος) Νικόλ Κίντμαν ξεφυλλίζει το «Pretty Things» για τo Amazon Prime - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:20
3/4

Η (βιβλιοφάγος) Νικόλ Κίντμαν ξεφυλλίζει το «Pretty Things» για τo Amazon Prime

Η Νικόλ Κίντμαν συνεργάζεται με την σκηνοθέτιδα Ριντ Μοράνο του «The Handmaid's Tale» για την τηλεοπτική μεταφορά ενός νέου μυθιστορήματος.

Από τον Πάνο Γκένα

Φαίνεται πως η επιτυχία - και τα βραβεία - του «Big Little Lies» έδωσαν στη Νικόλ Κίντμαν μία νέα πηγή έμπνευσης για τα τηλεοπτικά της πρότζεκτ: την λογοτεχνία! Έτσι, μετά το «The Undoing» που βασίζεται στο «You Should Have Known» της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ για το HBO και το «Εννιά Τελείως Άγνωστοι» της Λίαν Μοριάρτι (η συγγραφέας του «Big Little Lies») σε αναμονή για το Hulu, έρχεται μία ακόμη τηλεοπτική σειρά, για λογαριασμό του Amazon Prime αυτή τη φορά, που θα διασκευάσει το βιβλίο «Pretty Things» της Τζανέλ Μπράουν.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, βασικές πρωταγωνίστριες του «Pretty Things» είναι δυο γυναίκες, μία μικροαπατεώνισσα και μία πλούσια influencer, οι οποίες στήνουν μία ύπουλη παγίδα εξαπάτησης με καταστροφικές όμως μακροπρόθεσμες συνέπειες για τις ίδιες. Η πλοκή δίνει στίγμα κλασικής ιστορίας εξαπάτησης, με σύγχρονο update τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε ανυπομονούμε για ένα «ψηφιακό» θρίλερ social μυστηρίου.  

Το Variety αναφέρει πως το συγκεκριμένο βιβλίο (αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια 21 Απριλίου) αποτέλεσε μήλο της Έριδος για αρκετούς ενδιαφερόμενους και η σκηνοθεσία της σειράς κλείδωσε στην ταλαντούχα Ριντ Μοράνο της επιτυχημένης λογοτεχνικής μεταφοράς «The Handmaid's Tale». Η Κίντμαν θα είναι ταυτόχρονα και παραγωγός της σειράς μέσω της εταιρείας της Blossom Films, ενώ αναμένουμε νεότερα σχετικά με την επιλογή της συμπρωταγωνίστριας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking ahead with excitement and optimism...our new Amazon series, the twisty, turny #PrettyThings from author @JanelleBrownie, @ReedMorano and @BlossomFilms ❤️📖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις 2 Απρ, 2020 στις 12:31 μμ PDT