«No Sudden Move»: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ξεκινά γυρίσματα για ταινία του HBO - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:09
29/9

«No Sudden Move»: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ξεκινά γυρίσματα για ταινία του HBO

Με πρωταγωνιστές τους Ντον Τσιντλ και Μπενίσιο ντελ Τόρο αλλά και πολυπληθές καστ σε δεύτερους ρόλους, ο σκηνοθέτης επιστρέφει για γυρίσματα στο Ντιτρόιτ, 22 χρόνια μετά το «Out of Sight».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Προσαρμοστικός όπως πάντα, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν προείται από τις νέες συνθήκες και προχωρά στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τα πρωτόκολλα που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Το «No Sudden Move» είχε ανακοινωθεί πριν μήνες πως θα αποτελεί μία από τις επενδύσεις του HBO Max για original περιεχόμενο και όπως φαίνεται μπαίνει σε διαδικασία εκτέλεσης παραγωγής. 

Ο Σόντερμπεργκ έχει μαζέψει ένα εξαιρετικό καστ, κάτι που ο ίδιος μπορεί και χειρίζεται πολύ καλά όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ντον Τσιντλ και Μπενίσιο ντελ Τόρο και σε δεύτερους ρόλους τους Τζον Χαμ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Έιμι Σέιμετζ, Ρέι Λιότα, Κίεραν Κάλκιν και Μπρένταν Φρέιζερ - όχι και άσχημα.Το σενάριο γράφτηκε από τον Εντ Σόλομον, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Σόντερμπεργκ σε επίπεδο σεναριογράφου-παραγωγού στο «Bill & Ted Face the Music» .

Τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα στο Ντιτρόιτ, εκεί όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την περιπέτεια μιας ομάδας μικροκακοποιών στη δεκαετία του '50, στην οποία ανατίθεται η κλοπή ενός  εγγράφου που δεν μοιάζει σημαντικό. Η αποστολή τους δεν πηγαίνει καλά και τότε εξετάζουν καλύτερα το ποιος τους προσέλαβε και γιατί, κάτι που ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό μέσα στην πόλη.

«Την τελευταία φορά που έκανα γυρίσματα στο Ντιτρόιτ είχα πάλι ένα εξαιρετικό σενάριο και πολύ καλό καστ ηθοποιών, οπότε είμαι ενθουσιασμένος τώρα πίσω από τη μάσκα μου» ανέφερε ο Σόντερμπεργκ, εννοώντας μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες της καριέρας του, το «Out of Sight» που είχε γυρίσει εκεί.