«No Time to Die»: Ο τελευταίος Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ αποκαλύπτεται στο Entertainment Weekly - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:18
22/1

«No Time to Die»: Ο τελευταίος Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ αποκαλύπτεται στο Entertainment Weekly

Το γνωστό περιοδικό μίλησε με τους συντελεστές της ταινίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της και δίνει απλόχερα νέες φωτογραφίες από την 25η περιπέτεια του 007. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Έπρεπε να αναρωτηθώ. Έχω τις φυσικές δυνάμεις για να κάνω ένα ακόμη Μποντ ή απλά ήθελα να κάνω άλλο ένα; Γιατί το να τηλεφωνείς στη σύζυγό σου για να της πεις πως έσπασες το πόδι σου δεν είναι πολύ ευχάριστο». Ο Ντάνιελ Κρεγκ πείσθηκε τελικά από τη Μπάρμπαρα Μπροκόλι, μετά οι δυο τους δεν τα βρήκαν με τον Ντάνι Μπόιλ, για λίγο σκέφτηκαν να ακυρώσουν την ταινία, τελικά βρήκαν στο δρόμο τους τον Κάρι Φουκουνάγκα.

Το Entertainment Weekly έχει ως cover story το «No Time to Die», το 25ο φιλμ της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ και το οριστικά τελευταίο με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ομώνυμο ρόλο. Το κείμενο χρησιμεύει περισσότερο ως μια παρουσίαση όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα καθώς και μια επιβεβαίωση του σημείου από το οποίο ξεκινά το νέο φιλμ. Σύμφωνα με τη Μπροκόλι λοιπον, ο Μποντ όντως έχει αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα και να ζήσει μια ήσυχη μια ήσυχη ζωή με τη Μαντλέν, την ηρωίδα της Λία Σεϊντού. Το όλο σχέδιο καταρρέει όταν αυτός αντιλαμβάνεται πως η Μαντλέν πιθανά να τον έχει προδώσει και έτσι ξαναπιάνει δουλειά.»

Ο Κρεγκ λέει λίγα και μιλά διπλωματικά για τη φυγή του Μπόιλ («μου αρέσει πολύ η δουλειά του, απλά δε λειτούργησε η συνεργασία, αυτά συμβαίνουν συνέχεια στις ταινίες απλά επειδή συνέβη σε μια ταινία Μποντ το θέμα πήρε διαστάσεις») αλλά και για τον νέο τραυματισμό που είχε στα γυρίσματα («βρήκα έναν πολύ καλό χειρούργο στη ΝέαΥόρκη που μου είπε πως σε 10 εβδομάδες θα μπορώ πάλι να τρέξω, κάτι που όντως έγινε και ξαναμπήκα στην παγίδα σαν κορόιδο!»).

Ακολουθούν φωτογραφίες και το εξώφυλλο με τον villain του «No Time to Die», Ραμί Μάλεκ.