Τρέιλερ «Now Apocalypse»: Ο Γκρεγκ Αράκι φτιάχνει μια Οδύσσεια για millennials - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:20
18/1

Τρέιλερ «Now Apocalypse»: Ο Γκρεγκ Αράκι φτιάχνει μια Οδύσσεια για millennials

Πάρτι, παραισθήσεις και όνειρα για το τέλος του κόσμου στο σύγχρονο Λος Άντζελες.

Στη δεκαετία του 90, ο Γκρεγκ Αράκι έχτισε την καριέρα του στον χώρο του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά με την τριλογία Teenager Apocalypse και τους αταίριαστους νέους του που έψαχναν τη θέση τους στο νέο κόσμο που ξεκινούσε τότε. Με σχεδόν DIY παραγωγές, ο Αράκι έγινε γνωστός μέσω των φεστιβάλ, συνέχισε να φτιάχνει φιλμ που φλέρταραν με την πρόκληση ή εξερευνούσαν ακανθώδη θέματα, όπως το «Mysterious Skin» του 2004 ή το «Kaboom» του 2010.  

Οι νέοι και οι ανησυχίες τους παραμένουν ως σήμερα στο επίκεντρο του σκηνοθέτη, που έχει σκηνοθετήσει τα τελευταία χρόνια επεισόδια από γνωστές σειρές («13 Reasons Why», «Riverdale», «Heathers») οι οποίες έχουν παρόμοια θεματολογία. Τώρα όμως έρχεται η σειρά για κάτι ολότελα δικό του, μια εκδοχή του τέλους του κόσμου όπως το φαντάζεται ένας νέος στο σύγχρονο Λος Άντζελες. 

Το «Now Apocalypse» θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια (τα 2 πρώτα θα κάνουν πρεμιέρα σύντομα στο Sundance) και έχει τις πλάτες του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην παραγωγή, που μερικούς μήνες πριν δήλωνε για το σενάριο ότι είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχει διαβάσει στη ζωή του. Ο κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Οδυσσέας (Έιβαν Γιότζια) που μπερδεύει τις ξέφρενες νύχτες του στο Λος Άντζελες με οράματα όπου το τέλος του κόσμου πλησιάζει. 

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες: