Ο Ίθαν Χαντ είναι εδώ! Νέο τρέιλερ του «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:08
16/5

Ο Ίθαν Χαντ είναι εδώ! Νέο τρέιλερ του «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση»

Και η νέα Αποστολή αναμένεται super...impossible.

Από τον Πάνο Γκένα

Μεταμφιέσεις, επικίνδυνα stunts, προδοσίες, γυρίσματα σε όλο τον κόσμο και ένας Τομ Κρουζ έτοιμος για το... impossible. Η επικίνδυνη αποστολή, συνεχίζει να παίρνει και επικίνδυνα ρίσκα σχετικά με τα ακροβατικά του πρωταγωνιστή της, και επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι. Η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ, δύο μήνες περίπου πριν από την κυκλοφορία της ταινίας και εσείς μπορείτε να το δείτε παρακάτω σε 3... 2... 1....

Ο τίτλος της έκτης Αποστολής είναι «Η Πτώση» και βρίσκει τον Κρουζ να κρέμεται αυτή τη φορά από ένα ελικόπτερο. «Έχουμε ανεβάσει κατά πολύ τα στοιχήματα με το έκτο #MissionImpossible. Ανυπομονώ να δείτε περισσότερα», είχε γράψει ο Κρουζ σε πρόσφατο ποστ. Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος Κρίστοφερ Μακουάιρ (Όσκαρ σεναρίου «Οι Συνήθεις Υποπτοι»), επιστρέφει κι αυτός στη νέα ταινία, που λίγο έλειψε να ακυρωθεί. Το προηγούμενο καλοκαίρι η Paramount Pictures είχε πατήσει «φρένο» στην «Αποστολή» για λόγους καθαρά οικονομικούς. Σύμφωνα με το Deadline, δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει τα ποσά που ζητούσαν ο Τομ Κρουζ και οι παραγωγοί, σε μία προσπάθεια να τους μεταπείσει για να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Η εταιρία ήθελε να δώσει στον Κρουζ την ίδια αμοιβή που έλαβε και στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος», ενώ ο ίδιος διεκδικούσε αύξηση, ίση με τα χρήματα που συμφώνησε με την Universal για το αποτυχημένο «Η Μούμια». Το πρόβλημα λύθηκε, αλλά οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν την ημερομηνία των γυρισμάτων για να υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα το επόμενο «Μ:Ι» να αναμένεται στις 27 Ιουλίου 2018.

Τα γυρίσματα όμως  καθυστέρησαν και για έναν ακόμη λόγο, μιας και ο «έτοιμος για όλα» Κρουζ, που δεν διστάζει να πραγματοποιήσει ο ίδιος τα επικίνδυνα stunts κάθε ταινίας του Ίθαν Χαντ, έσπασε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια, και έπρεπε να αναρρώσει.

Να θυμίσουμε πως η νέα περιπέτεια δράσης του Ίθαν Χαντ αναμένεται super...impossible, μιας και ο «Superman» αυτοπροσώπως, κατά κόσμον Χένρι Κάβιλ, θα συμμετέχει στη νέα Αποστολή. Μαζί τους επιστρέφουν και οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Σον Χάρις, Βινγκ Ράιμς, Σάιμον Πεγκ και Άλεκ Μπόλντουιν.

Το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε...

 

Get ready. #MissionImpossible

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

 

 

We’ve upped the ante for the sixth #MissionImpossible. I can’t wait for you guys to see more.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις