Ο Λίαμ Νίσον σώζει και τρένα στο τρέιλερ του «Commuter» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:17
15/12

Ο Λίαμ Νίσον σώζει και τρένα στο τρέιλερ του «Commuter»

Τρίτη συνεργασία του σκηνοθέτη Ζομ Κολέ-Σέρα με τον Νίσον μετά τα «Άγνωστoς» και «Non-stop».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ζομ Κολέ-Σέρα («Ο Άγνωστος», «Non-stop») φαίνεται πως βρήκε τον ιδανικό πρωταγωνιστή των περιπετειών που σκαρώνει και έτσι ο Λιαμ Νϊσον πρωταγωνιστεί για τρίτη φορά αυτή τη δεκαετία σε ταινία του, σώζοντας αυτή τη φορά ένα τρένο. Το «Commuter» δεν έχει φυσικά οσκαρικές βλέψεις, αλλά σκοπεύει να γεμίσει το κενό του Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, ως μια καλογυρισμένη περιπέτεια με τον trademark ηρωισμό πλέον του Νίσον που εξακολουθεί να συγκινεί ένα μεγάλο και πιστό κοινό.

Ο Νίσον υποδύεται εδώ έναν ασφαλιστή που ξεφεύγει από την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς του όταν επικοινωνεί μαζί του ένας άγνωστος άνδρας και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να ανακαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη μέσα στο τρένο στο οποίο βρίσκεται, πριν συμβεί κάτι μοιραίο για όλους.

Μαζί με τον Λίαμ Νίσον στο «The Commuter» συμπρωταγωνιστούν οι Βέρα Φαρμίγκα («The Conjuring», «Bates Motel»), Πάτρικ Γουίλσον («Watchmen»), Σαμ Νιλ («Jurassic Park») και Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν του «Downton Abbey». Η ταινία πρωτοσυστήθηκε με ένα μικρό teaser και τώρα ήρθε η ώρα για το τελικό τρέιλερ μαζί με 2 εντυπωσιακές αφίσες, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ο Λίαμ Νίσον σώζει και τρένα στο τρέιλερ του «Commuter»
  • Ο Λίαμ Νίσον σώζει και τρένα στο τρέιλερ του «Commuter»
  • Ο Λίαμ Νίσον σώζει και τρένα στο τρέιλερ του «Commuter»