8:59
5/12

Οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με το Empire

Το γνωστό βρετανικό μέσο παρουσίασε τις επιλογές του για το κινηματογραφικό 2017.

Είναι η εποχή που όλα τα μεγάλα έντυπα και sites του χώρου παρουσιάζουν τις επιλογές τους με τα καλύτερα της χρονιάς, δίνοντας στους αναγνώστες την επιλογή να ξαναθυμηθούν όσα συνέβησαν φέτος στον κινηματογραφικό χώρο. Είτε συμφωνούμε είτε όχι, οι επιλογές των μεγαλύτερων μέσων δίνουν το πρώτο στίγμα πριν φτάσουμε στις αρχές του νέου έτους με τις πιο «επίσημες» βραβεύσεις που κορυφώνονται με τη βραδιά των Όσκαρ. 

Το Empire έδωσε τη δική του απάντηση στην ερώτηση για τις καλύτερες ταινίες, δημοσιεύοντας τη δική του 20αδα, που αποτελείται πάντως και από ταινίες παραγωγής 2016, καθώς η επιλογή γίνεται με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας στη Μ. Βρετανία. Δε μπορεί να θεωρείται έκπληξη η επικράτηση του «Τρέξε!», από τη στιγμή που ξεχωρίζει σε πολλές ακόμη αντίστοιχες βραβεύσεις, ενώ πιο χαμηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα βλέπουμε το «Call me by your Name». 

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις 20 ταινίες. 

20. «mother!»
19. «The Lost City Of Z»
18. «The Florida Project»
17. «Raw»
16. «Baby Driver»
15. «Manchester By The Sea»
14. «War For The Planet Of The Apes»
13. «Paddington 2»
12. «Thor: Ragnarok»
11. «The Big Sick»
10. «Call Me By Your Name»9. «The Handmaiden»8. «Logan»7. «God’s Own Country»6. «Dunkirk»5. «The Death Of Stalin»4. «Moonlight»3. «La La Land»2. Blade Runner 20491. Get Out