Ο Όσκαρ Άιζακ ντύνεται «Moon Knight» για λογαριασμό της Marvel ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:35
27/10

Ο Όσκαρ Άιζακ ντύνεται «Moon Knight» για λογαριασμό της Marvel

Ο Απόκαλιψ των «X-Men» και Πο Ντάμερον των «Star Wars» αλλάζει στρατόπεδο, από την μεγάλη στην μικρή οθόνη του Disney+, και ετοιμάζεται για νέα σειρά αφιερωμένη στον «Moon Knight».

Από τον Πάνο Γκένα

Με την πανδημία να μεταφέρει συνεχώς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των μπλοκμπάστερ και τις streaming πλατφόρμες να υποδέχονται τις πρεμιέρες μεγάλων τίτλων, η Ντίσνεϊ φαίνεται πως επενδύει όλο και περισσότερο στην πλατφόρμα Disney+ «μεταγγίζοντας» χαρακτήρες και ιδέες των μεγάλων franchises (Marvel και Star Wars) που έχει στην κατοχή της, στην μικρή οθόνη.

Έτσι μετά τα «The Falcon and the Winter Soldier», «WandaVision» και «Loki» κ.α., η Ντίσνεϊ ετοιμάζεται να ξεφυλλίσει το «Moon Knight» για το Disney+ με πρωταγωνιστή - σύμφωνα με το Variety - τoν Όσκαρ Άιζακ, γνώριμο της Marvel από το «X-Men: Απόκαλιψ».

Το «Moon Knight» έχει ως κεντρικό ήρωα των Μαρκ Σπέκτορ, έναν ικανότατο στρατιώτη/μισθοφόρο που αποφασίζει να γίνει τιμωρός του εγκλήματος όταν γίνεται το ανθρώπινο avatar του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού. Ο Moon Knight εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1975 στο κόμικ «Werewolf by Night» (τεύχος #32) και πολλοί τον συγκρίνουν το μεγάλο, αντίπαλον δέος της DC, Μπάτμαν.

 

Εκτελεστικός δημιουργός, σεναριογράφος της σειράς θα είναι ο Τζέρεμι Σλέιτερ, που έχει επιδείξει πολύ καλά («The Umbrella Academy», 2019) και πολύ κακά («Fantastic Four», 2015) δείγματα κόμικ προσαρμογών.