Η επιστροφή στη Γη είναι δύσκολη για τη Νάταλι Πόρτμαν στο νέο τρέιλερ του «Lucy in the Sky» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:50
27/8

Η επιστροφή στη Γη είναι δύσκολη για τη Νάταλι Πόρτμαν στο νέο τρέιλερ του «Lucy in the Sky»

Η πρωταγωνίστρια του «Annihilation» και ο Τζον Χαμ πρωταγωνιστούν στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Νόα Χόλεϊ («Fargo», «Legion»).

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μετά την επιτυχία που είχαν τα τρία «Fargo» και κυρίως το «Legion», ήταν αναμενόμενο να περιμένουμε κάποια στιγμή το πέρασμα του Νόα Χόλεϊ στον κινηματογράφο.

Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμενη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν, και τους Τζον Χαμ, Νταν Στίβενς, Έλεν Μπέρνστιν στο πλάι της, το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Χόουλι «Lucy in the Sky» βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Λίζα Νόβακ που έγινε πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ το 2007. Η αστροναύτης Λίζα Νόβακ, μετά από ένα ταξίδι στο διάστημα, διένυσε πάνω από 1000 χιλιόμετρα με ένα μαχαίρι και ένα όπλο για να φτάσει στο Ορλάντο και να αντιμετωπίσει τον πρώην συνάδελφο και εραστή της μαζί με την καινούρια του σύντροφο.

Στο τρέιλερ, ο Χόλεϊ συνδέει τον κοινωνικό μικρόκοσμο με τον μακρόκοσμο του διαστήματος, και η Νάταλι Πόρτμαν φαίνεται να βρίσκεται ήδη οσκαρική «ατμόσφαιρα». Η επίσημη σύνοψη δεν αναφέρει κάτι για το συμβάν μετά την επιστροφή της Νόβακ, αλλά για μια αστροναύτη «που έζησε την υπερβατική εμπειρία να παρατηρήσει τη ζωή της από το διάστημα και να τη δει με άλλο μάτι μετά την επιστροφή της, χάνοντας σταδιακά την επαφή με την πραγματικότητα».  

Να θυμίσουμε πως ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Pale Blue Dot» (Ωχρή κυανή κουκκίδα) όρος που αναφέρεται στη φωτογραφία της Γης όπως αποτυπώθηκε από τη διαστημική συσκευή Βόγιατζερ 1 στις 14 Φεβρουαρίου 1990 από απόσταση 6 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Η επιστροφή στη Γη είναι δύσκολη για τη Νάταλι Πόρτμαν στο νέο τρέιλερ του «Lucy in the Sky»
  • Η επιστροφή στη Γη είναι δύσκολη για τη Νάταλι Πόρτμαν στο νέο τρέιλερ του «Lucy in the Sky»