H MGM σχεδιάζει νέα ταινία «Ροζ Πάνθηρα» που θα συνδυάζει animation με live-action - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:31
20/11

H MGM σχεδιάζει νέα ταινία «Ροζ Πάνθηρα» που θα συνδυάζει animation με live-action

Το στούντιο δίνει μια δύσκολη αποστολή στον σκηνοθέτη του «Sonic the Hedgehog» θέλοντας να βάλει στο ίδιο κάδρο έναν νέο Κλουζό μαζί με τον αγαπητό ήρωα-καρτούν.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Υπάρχει μια γενιά που στο άκουσμα της φράσης «Pink Panther» γυρνά συνειρμικά στις δύο αφόρητες ταινίες που έγιναν το 2006 και 2009 αντίστοιχα με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μάρτιν. Πριν από αυτές υπάρχει η ιστορική σειρά ταινιών με τον Πίτερ Σέλερς, με οδηγό τον σκηνοθέτη Μπλέικ Έντουαρντς, καθώς και η σπαρταριστή σειρά animation με ήρωα αυτόν που πήρε το όνομά του από ένα διαμάντι και εμφανίζονταν μόνο στην αρχή και το τέλος των ταινιών, παρέα με το αξέχαστο θέμα του Χένρι Μαντσίνι. 

Στο σήμερα, η MGM θεωρεί πως από το 2009 έχουν περάσει πολλά μη εκμεταλλεύσιμα χρόνια και βάζει πλώρη για ένα νέο φιλμ που θα περιλαμβάνει και τις 2 εκδοχές του παρελθόντος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το στουντιο έχει αναθέσει τον Τζεφ Φάουλερ («Sonic the Hedgehog») τη δημιουργία μιας ταινίας με βάση το εξής εξωφρενικό σενάριο: ένας επιθεωρητής (ο Κλουζό φανταζόμαστε), μετά από ένα ατύχημα αποκτά έναν φανταστικό φίλο, έναν ροζ πάνθηρα, ο οποίος αν και δε μιλά τον βοηθά να λύνει αστυνομικές υποθέσεις.

Ο Κρις Μπρέμνερ του «Bad Boys for Life» γράφει το σενάριο, η ταινία θα είναι μίξη live action και CGI, γι' αυτό άλλωστε προσλήφθηκε και ο Φάουλερ μετά την πετυχημένη δουλειά του στο «Sonic», ενώ credit παραγωγών θα έχουν μεταξύ άλλων ο 99χρονος Γουόλτερ Μίρις (που ήταν παραγωγός και στο φιλμ του 1963!), ο γιος του αλλά και η Τζούλι Άντριους ως σύντροφος του Μπλέικ Έντουαρντς.

Δεν ακούγεται και πολύ καλή ιδέα όλο αυτό αλλά αναμένουμε.