«Prince of Fashion»: Ο Γκας Βαν Σαντ συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:32
9/11

«Prince of Fashion»: Ο Γκας Βαν Σαντ συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ!

Ένα αληθινό γεγονός για μια σχέση πατέρα και γιού, γέννησε ένα δημοφιλές άρθρο το 2016 που τώρα μεταφέρεται στον κινηματογράφο. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Λίγες μέρες μετά τα νέα πως ο Γουίλ Φέρελ θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας «Ανωτέρα Βία» του Ρούμπεν Εστλούντ, ο γνωστός κωμικός συνδέεται με ένα ακόμη project που δεν είναι καθαρή κωμωδία. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί μπροστά από τον φακό του Γκας Βαν Σαντ, πρωταγωνιστώντας σε ταινία παραγωγής του Amazon. 

Το «Prince of Fashion» θα βασίζεται σε ένα πολύ δημοφιλές άρθρο που έγραψε για το GQ ο συγγραφέας Μάικλ Τσέιμπον με τίτλο «My Son, The Prince of Fashion». Το άρθρο περιγράφει το ταξίδι του συγγραφέα μαζί με τον 13χρονο γιο του στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και τις περιπέτειες που προέκυψαν από το πάθος του τελευταίου με τον κόσμο της μόδας. 

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Τσέιμπον έχει παρελθόν στον κινηματογράφο καθώς το βιβλίο του «wonder Boys» έγινε ταινία το 2000, ενώ λίγα χρόνια αργότερα έγραψε ο ίδιος του σενάριο του «Spider-Man 2» του Σαμ Ράιμι. Αυτό τον καιρό συνεργάζεται με το Hulu για τη επερχόμενη σειρά «Eldorado», ενώ θα είναι στους σεναριογράφους του επόμενου «Star Trek» που ετοιμάζεται από τον Πάτρικ Στιούαρτ.

Η ταινία θα μας απασχολήσει την επόμενη χρονιά και θα είναι η συνέχεια της συνεργασίας που ξεκίνησε ο Βαν Σαντ με την Amazon μετά το φετινό «Don't Worry, He Won't Get Far On Foot» με τους Χοακίν Φίνιξ και Τζόνα Χιλ. Μπορείτε να διαβάσε το άρθρο στο οποίο θα βασιστεί εδώ