Πρώτo τρέιλερ για το remake του «Γκλόρια» με την Τζούλιαν Μουρ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:24
14/11

Πρώτo τρέιλερ για το remake του «Γκλόρια» με την Τζούλιαν Μουρ

Ο Σεμπάστιαν Λέλιο διασκευάζει στις ΗΠΑ τη δική του ταινία που γύρισε το 2013. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Σεμπάστιαν Λέλιο συζητήθηκε πολύ πέρυσι, και δικαίως, με τη «Φανταστική Γυναίκα» του να φτάνει ως το Όσκαρ, τώρα όμως επιχειρεί να κάνει κάτι που λίγοι σκηνοθέτες το έχουν τολμήσει στο παρελθόν. Να επιμεληθεί του remake ενός δικού του φιλμ, της «Gloria», που είχαμε δει στη χώρα μας στις Νύχτες Πρεμιέρας του 2013. Όλα αυτά σε μια πολύ παραγωγική για τον ίδιο περίοδο, καθώς πρόλαβε και έκανε ήδη το αμερικανικό ντεμπούτο του με το «Disobedience», το ερωτικό δράμα με τις Ρέιτσερ ΜακΆνταμς και Ρέιτσελ Βάιζ που είδαμε πρόσφατα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η καινούρια «Gloria» τιτλοφορείται πλέον «Gloria Bell» kai θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ, ενώ πλάι της βρίσκουμε τους Τζον Τορτούρο και Μάικλ Σέρα. Λίγα θα αλλάξουν στη πλοκή, καθώς η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια 50αρα που ξοδεύει το χρόνο της σε χορευτικά events και βραδιές για singles της ηλικίας της. Όταν γνωρίσει τον Άρνολντ (Τορτούρο) θα προσπαθήσει να ισορροπήσει ανάμεσα στην ελπίδα και τη δυστυχία και τελικά θα βρει τη δύναμη για να απολάυσει το μέλλον της ό,τι κι αν γίνει στην προσωπική της ζωή. 

Η ταινία προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο και θα αναζητήσει το κοινό της, αρχικά στις ΗΠΑ, την άνοιξη του 2019 σε διανομή της Α24. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας.