«Queen and Country»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ενδιαφέρεται για κατασκοπικά παιχνίδια - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:41
16/3

«Queen and Country»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ενδιαφέρεται για κατασκοπικά παιχνίδια

Ένα κόμικ της προηγούμενης δεκαετίας, με θέμα μια βρετανίδα μυστική πράκτορα, προστίθεται στα μελλοντικά σχέδια του Σκοτ. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Queen & Country» ήταν μια σειρά κόμικ από τον Γκρεγκ Ρούκα, που κυκλοφόρησαν σε 32 τεύχη από το 2001 ως το 2007 με θέμα τις περιπέτειες της Τάρα Τσέις, ειδικής πράκτορα της MI6 που αναλαμβάνει μυστικές αποστολές. Αυτή η θηλυκή εκδοχή του Τζέιμς Μποντ συζητήθηκε για τη μεταφορά της στον κινηματογράφο μέσα στα προηγούμενα χρόνια, σε ένα project μάλιστα το οποίο ενέπλεκε την Έλεν Πέιτζ ως πρωταγωνίστρια, όμως η παραγωγή δε προχώρησε.

Στο σήμερα, η ιδέα μιας ταινίας «Queen & Country» επανέρχεται από τον αγέραστο Ρίντλεϊ Σκοτ που προσθέτει άλλο ένα project σε αυτά που θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια - πέρα από τις συνέχειες των «Alien», έχει συμφωνήσει με την Ντίσνεϊ για το «The Merlin Saga», είναι το πρώτο όνομα για το «Wraiths of the Broken Land» που έγραψε ο σκηνοθέτης του «Bone Tomahawk», Κρεγκ Ζάλερ, ενώ υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του ένα φιλμ που θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το «Blade Runner 2049». 

Αναμένουμε περισσότερα σύντομα, κυρίως για το χρονικό πλαίσιο των γυρισμάτων, λόγω του πολύ γεμάτου προγράμματος του Σκοτ. Ο τελευταίος θυμίζουμε πως τα Χριστούγεννα παρουσίασε το «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου», ξαναγυρνώντας σε χρόνο ρεκόρ, ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας, όλες τις σκηνές του Κέβιν Σπέισι με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.