They will rock you! Οι Queen θα ανοίξουν τα Όσκαρ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:56
19/2

They will rock you! Οι Queen θα ανοίξουν τα Όσκαρ

Σε μία χρονιά που οι ανακοινώσεις της Ακαδημίας έχουν φέρει κυρίως αναστάτωση, να και μία εξαίρεση!

Από τον Πάνο Γκένα

Φέτος για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν έχει οικοδεσπότη και απ' ότι φαίνεται η Ακαδημία έβαλε τα δυνατά της για να μας χαρίσει τον πιο δυνατό πρόλογο. Αν και αρχικά φημολογούταν πως είχαν αρνηθεί την πρόταση, οι Queen θα ανοίξουν τελικά την 91η τελετή τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το λογαριασμό της Ακαδημίας στο Twitter και ένα βίντεο που εμφανίζει τους Queen με τον Άνταμ Λάμπερτ στα φωνητικά και το «We Will Rock You» να ξεσηκώνει άμεσα τη διάθεση. Οι Queen έχουν άλλωστε και την τιμητική τους, μιας και το Bohemian Rhapsody» έχει συγκεντρώσει 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας, ενώ είναι φαβορί για την ερμηνεία του Ράμι Μάλεκ στον Α' Αντρικό.

Ο Άνταμ Λάμπερτ, έγινε γνωστός από τον όγδοο κύκλο του «American Idol», έχει πουλήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια άλμπουμ και συνεργάστηκε με τους Queen ως βασικός τραγουδιστής τους το 2011, γεγονός που οδήγησε στην πολύ επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία τους από το 2014 ως το 2018.

Οι Queen αποτελούν μία σημαντική τονωτική προσθήκη στο οσκαρικό σόου της Κυριακής, και το όνομά τους προστίθεται σ' εκείνα των Τζένιφερ Χάντσον, Τζίλιαν Γουέλς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Ντέιβιντ Ρόουλινγκς και της θρυλικής Μπέτι Μίντλερ, που θα ερμηνεύσουν τα υποψήφια για Όσκαρ τραγούδια.

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις! Η COSMOTE TV φέρνει τη λάμψη των φετινών Όσκαρ στην Ελλάδα και θα μεταδώσει αποκλειστικά τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά στις 24 Φεβρουαρίου!