ΛεΜπρόν Τζέιμς καλεί Άνταμ Σάντλερ για ταινία μπασκετικού περιεχομένου στο Netflix - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:25
19/5

ΛεΜπρόν Τζέιμς καλεί Άνταμ Σάντλερ για ταινία μπασκετικού περιεχομένου στο Netflix

Το «Uncut Gems» ανοίγει την όρεξη του αναγεννημένου ηθοποιού και το μπάσκετ θα είναι και πάλι κεντρικό όχημα της πλοκής του «Hustle».

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Αυτή τη φορά βέβαια το εγχείρημα μοιάζει αποφασιστικά λιγότερο σκοτεινό και περισσότερο τυπικά «αμερικάνικο». Επίσης, μιας και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από έναν απολυμένο μπασκετικό κυνηγό ταλέντων, που ανακαλύπτει στο εξωτερικό έναν χαρισματικό παίκτη, δεν είναι και τρομερά πρωτότυπο - αν θυμάται κανείς εκείνο το «The Scout» του Μάικλ Ρίτσι με τον Μπρένταν Φρέιζερ και τον Άλμπερτ Μπρουκς. Ψιλά γραμμάτα. Το θέμα είναι το «πώς» θα γυριστεί το έργο, που αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί υπό την επωνυμία «Hustle».

Ο Τζερεμάια Ζάγκαρ - της φήμης του «We the Animals» (2018) - θα κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Τέιλορ Ματέρν (κρατηθείτε: σεναρίστας σε videogame μπασκετικής προσομοίωσης) και Γουίλ Φέτερς («Ένα Αστέρι Γεννιέται»), που θα προσαρμόσει σε...κινηματογράφο το πρωτότυπο σενάριο του Ματέρν.

Είθε να είναι καλύτερο απ' ότι ακούγεται, έστω ένα στέρεο αθλητικό «δράμα ανάκαμψης» (ο Μπεν Άφλεκ, αν και κάλλιστος ο ίδιος, μας στεναχώρησε λίγο με το «Way Back»), όχι τίποτε άλλο, για να ενθαρρυνθεί και ο μακροχρόνια συμπαθής Σάντλερ να αλλάξει επίπεδο μιας και ο τύπος της κωμωδίας που τον έβαλε στον χάρτη δεν φαίνεται να βγάζει πλέον πουθενά.