«Secret Life of Pets 2»: Η Νταίζη συνεχίζει τον χορό των τρέιλερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:55
4/1

«Secret Life of Pets 2»: Η Νταίζη συνεχίζει τον χορό των τρέιλερ

Δυο χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, το στούντιο των «Minions» ξαναβλέπει τις αταξίες των κατοικίδιων της Νέας Υόρκης, τις ώρες που τα αφεντικά τους είναι στη δουλειά. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Εμφανίστηκαν στα τέλη του καλοκαιριού του 2016, μετά από μια σειρά απολαυστικών τρέιλερ, προσπαθώντας να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στην ιδέα που είχε λανσάρει χρόνια πριν το «Toy Story». Κατοικίδια με ψυχολογογικά προβλήματα, μυστικά, κρυφές παρέες, συμπλέγματα και ισχυρές προσωπικότητες ένωναν τον (πλούσιο) ελεύθερο χρόνο τους όταν τα αφεντικά τους βρίσκονταν στη δουλειά. 

Το αποτέλεσμα της νέας δουλειάς της Illumination (το στούντιο πίσω από τα «Minions») ήταν μια ταινία με τρομερές εμπνεύσεις οι οποίες μυστηριωδώς σταματούσαν όταν αυτή έμπαινε στην κανονική πλοκή της. Οι χαρακτήρες είχαν από μόνοι τους τη δυνατότητα να στηρίξουν νέες προσπάθειες και χάρη στην εμπορική επιτυχία του πρώτου, το «Secret Life of Pets» επιστρέφει φέτος. 

Το «Secret Life of Pets 2» πάντως στιγματίστηκε από ένα μικρό παρασκήνιο, καθώς το καλοκαίρι, λίγο πριν ο Λούις Σι Κέι επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Max, απολύθηκε από το σίκουελ εξαιτίας της εμπλοκής του σε πολλαπλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Τη θέση του πήρε ο γνωστός κωμικός Πάτον Όσβαλτ, σε έναν ρόλο άλλωστε που δεν «χρωματίστηκε» ιδιαίτερα από την φωνή του Λούις Σι Κέι και η αλλαγή πιθανότατα να μη γίνει καν αντιληπτή. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί (Τζένι Σλέιτ, Κέβιν Χαρτ) επιστρέφουν κανονικά, ενώ η έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα του, ο αειθαλής Χάρισον Φορντ θα δανείσει τη φωνή του για ένα animation. 

Η Illumination επέλεξε να αφιερώσει το κάθε τρέιλερ που κυκλοφορεί σε κάποιον από τους χαρακτήρες. Έτσι, μετά τον Max και την επίσκεψη στον κτηνίατρο, αλλά και τον Snowball, το μικρό και συμπαθητικό κουνέλι που προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, έρχεται η ώρα για έναν νέο χαρακτήρα, τη σκυλίτσα Νταίζη που μας συστήνεται με τη φωνή της Τίφανι Χάντις. 

Δείτε παρακάτω και τα 3 τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2019 και είναι δεδομένο πως λίγο μετά θα έρθει και στα μέρη μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Secret Life of Pets 2»: Η Νταίζη συνεχίζει τον χορό των τρέιλερ
  • «Secret Life of Pets 2»: Η Νταίζη συνεχίζει τον χορό των τρέιλερ
  • «Secret Life of Pets 2»: Η Νταίζη συνεχίζει τον χορό των τρέιλερ