«Songbird»: Η πρώτη παραγωγή που πήρε πράσινο φως με την άρση του lockdown έχει τρέιλερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:24
21/5

«Songbird»: Η πρώτη παραγωγή που πήρε πράσινο φως με την άρση του lockdown έχει τρέιλερ

Ιθύνων νους ο Μάικλ Μπέι για μια ταινία που παίρνει ένα χείριστο σενάριο (Covid-23, αν σας αρκεί) και ισχυρίζεται ότι μεταφέρει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάικλ Μπέι, ο άνθρωπος που άλλαξε την εποχή στο είδος της περιπέτειας και που παρά τις (γιγάντιες) ενστάσεις είναι από τους ανθρώπους-κλειδιά στο περπάτημα του Χόλιγουντ προς το μέλλον, παραδίδει, ως παραγωγός, το «Songbird». Την πρώτη παραγωγή που ξεκίνησε με την άρση του lockdown και, όχι τυχαία, με θέμα της το lockdown. Την ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στον (παροδικά) αλλαγμένο κόσμο μας, με μέτρα, αποστάσεις, zoom calls....

Η ιστορία της ταινίας, όσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει αυτό, θα λαμβάνει χώρα στο άμεσο μέλλον, σε μια εποχή που η καραντίνα έχει κλείσει τέσσερα χρόνια και οι κορονοϊοί μεταλλάσσονται διαρκώς. Ωστόσο, σε όλο αυτό το «δεν ξέρω ποιος θα πάει να δει ταινία αυτό που ζει», ο Μπέι ισχυρίζεται ότι θέλησαν ένα έργο πάνω στην αισιοδοξία του «μαζί θα επικρατήσουμε».

K.Τζ. Άπα και Σοφία Κάρσον πρωταγωνιστούν, ηγούμενοι ενός καστ που περιέχει μεταξύ άλλων του Μπράντλι Γουίτφορντ, Αλεσάντρα Νταντάριο, Πίτερ Στορμάρε, Ντέμι Μουρ και τον Πολ Γουόλτερ Χάουζερ - που χαίρεσαι να χαρίζει εμβέλεια σε δεύτερα έργα, αλλά χρειάζεται επειγόντως να ανακαλυφθεί. Το καστ δεν λείπει, πράγμα που δεν μπορείς να διαβεβαιώσεις για άλλες πτυχές του έργου. Ο Άνταμ Μέισον («Into the Dark») σκηνοθετεί.

Η ταινία είναι χαμηλού προϋπολογισμού, ουδεμία σχέση με τα τερατώδη budget του σκηνοθέτη δηλαδή, ενώ Φωτογράφος θα είναι ο Ζακ Ζουφρέ (της τηλεοπτικής «Κάθαρσης») και Σκηνογράφος η Τζένιφερ Σπενς του «Paranormal Activity» και των «Annabelle». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Songbird»: Η πρώτη παραγωγή που πήρε πράσινο φως με την άρση του lockdown έχει τρέιλερ
  • «Songbird»: Η πρώτη παραγωγή που πήρε πράσινο φως με την άρση του lockdown έχει τρέιλερ