Μετά το «Endgame» τι; Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του» είναι γεμάτο spoilers - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:34
7/5

Μετά το «Endgame» τι; Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του» είναι γεμάτο spoilers

Με την πρώτη ταινία να αποτελούσε την «επιστροφή στον τόπο του», αυτή τη φορά ο Σπάιντερμαν απλώνει τα δίχτυα του στον υπόλοιπο κόσμο. Προσοχή: το νέο τρέιλερ είναι γεμάτο spoilers για την πλοκή της «Τελευταίας Πράξης»!

Από τον Πάνο Γκένα

Η Marvel και το franchise των Avengers κάνει εμπορική επέλαση και ο Άνθρωπος - Αράχνη aka Τομ Χόλαντ αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής στον ιστό του μετά τις ταινίες του Σαμ Ράιμι και το αποτυχημένο ριμπούτ με τον Άντριου Γκάρφιλντ. Και η αλήθεια είναι πως το «Spider-Man: Επιστροφή στον Τόπο του» σήμανε την επιστροφή του χαρακτήρα σε μία εφηβική, πιο χαλαρών διαθέσεων, απόδοσή του που ισορροπούσε ανάμεσα στο μπλοκμπάστερ και τις κωμωδίες του Τζον Χιούζ. Ο «άγουρος» Τομ Χόλαντ («The Impossible») ντύθηκε ιδανικά τον Spider-Man και μετά το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», όπου εμφανίστηκε πρώτη φορά, κέρδισε με τη σόλο ταινία του τον πόλεμο των εντυπώσεων!

Στο σίκουελ ο Χόλαντ συναντά τον Τζέικ Τζίλενχαλ, που εδώ και χρόνια φλέρταρε με τα κόμικ αλλά ουδέποτε είχε υποδυθεί έναν «χάρτινο» ήρωα. Μπορεί στο παρελθόν να ήρθε κοντά στο ρόλο του Μπάτμαν για την τριλογία του Νόλαν ή στον Σπάιντερμαν (αντί του Τόμπι Μαγκουάιρ), τελικά η Marvel τον τύλιξε στον δικό της ιστό και μάλιστα στο ρόλο του Mysterio.

Για όσους ίσως δεν είναι εξοικειωμένοι με τα κόμικ, ο Mysterio (πραγματικό όνομα Κουέντιν Μπεκ) είναι ένας εμπειρογνώμονας των ειδικών εφέ, που μπορεί να προκαλεί ψευδαισθήσεις, και δουλεύει ως κασκαντέρ για χολιγουντιανό στούντιο. Πρώτη του εμφάνιση στο σύμπαν του Spider-Man ήταν το 1964 στο τεύχος #13, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς κακούς στην ιστορία των κόμικ. Πολλές από τις ιδέες και συσκευές του έχουν δυσκολέψει τη ζωή του Ανθρώπου-Αράχνη, ενώ ο ίδιος κρύβει την ταυτότητά του φορώντας τη χαρακτηριστική στολή με το σκάφαντρο.

Όσο για τον εχθρό του στην πρώτη ταινία, τον Batman / Birdman αυτοπροσώπος(!), οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Vulture του Μάικλ Κίτον να μην επιστρέφει στον «τόπο του» παρά την επιβεβαίωση του Variety για τη συμμετοχή του πριν λίγους μήνες. Αν και το νέο «Spider-Man» αρχικά θα αποτελούσε την αφετηρία της ΦΑΣΗΣ IV του Marvel Cinematic Universe, ο Πρόεδρος του Marvel Studios Κέβιν Φιγκ δήλωσε πως η ταινία αποτελεί το φινάλε της ΦΑΣΗΣ ΙΙΙ. Ίσως γι' αυτό το νέο τρέιλερ είναι γεμάτο spoilers για την τελευταία ταινία «Avengers», η οποία ξεπέρασε μέσα σε μόλις 12 μέρες κυκλοφορίας το ρεκόρ εισπράξεων του «Τιτανικού».

Δείτε (με προσοχή!) το τρέιλερ και υπομονή ως τις 5 Ιουλίου 2019, ημερομηνία εξόδου του «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του».