Επιστροφή στο Starfleet με το τελικό τρέιλερ για το «Star Trek: Picard» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:20
21/1

Επιστροφή στο Starfleet με το τελικό τρέιλερ για το «Star Trek: Picard»

Ο Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει στον αγαπημένο ρόλο του Κυβερνήτη Πικάρντ στη νέα σειρά του franchise που τον βρίσκει στη Γη. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τα ωραιότερα νέα των τελευταίων χρόνων για τους απανταχού Trekkies ήταν η ανακοίνωση για την επιστροφή του Πάτρικ Στιούαρτ στον ρόλο του Ζαν Λικ Πικάρντ, 18 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο «Star Trek: Nemesis». Το «Star Trek: Picard», εμφανώς επικεντρωμένο αποκλειστικά στον κεντρικό χαρακτήρα του, ακολουθεί τον πρώην κυβερνήτη του Αστροστόλου ο οποίος βρίσκεται πλέον απομονωμένος στον αμπελώνα του. 

Ο αμπελώνας του Πικάρντ, ως οικογενειακή επιχείρηση, δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σειρά, καθώς στο φινάλε στο «Star Trek: The Generation» γίνεται ένα άλμα στο χρόνο που μας οδηγεί στην τωρινή κατάσταση, ενώ ο ήρωας τον επισκέπτεται για πρώτη φορά στο επεισόδιο «Family» του 4ου κύκλου. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες υπονοείται μια αλυσίδα από άσχημα γεγονότα που τον οδήγησαν στην απόφαση να βρεθεί απομονωμένος με τα κρασιά του και αυτό μάλλον θα μάθουμε στα 10 επεισόδια που θα ακολουθήσουν. 

Η σειρά θα προβληθεί στο CBS στις ΗΠΑ στις 23 Ιανουαρίου και αμέσως μετά από το Amazon Prime στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Δείτε παρακάτω το τελικό: