«And so it begins»: Φελίσιτι Τζόουνς και Έντι Ρέντμεϊν πετούν ψηλά στο νέο τρέιλερ του «The Aeronauts» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:44
25/10

«And so it begins»: Φελίσιτι Τζόουνς και Έντι Ρέντμεϊν πετούν ψηλά στο νέο τρέιλερ του «The Aeronauts»

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της «Θεωρίας των Πάντων» μας ταξιδεύει στον 19ο αιώνα με... αερόστατα! 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πέντε χρόνια μετά τη «Θεωρία των Πάντων», οι Έντι Ρέντμεϊν και Φελίσιτι Τζόουνς θα υποδυθούν ένα ακόμη ζευγάρι, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά λίγο περισσότερο τη βοήθεια των εφέ, όχι για τις μεταμορφώσεις τους αλλά για τις επικίνδυνες και πρωτοποριακές πτήσεις των ηρώων τους. Συγκεκριμένα θα μας μεταφέρουν στον 19ο αιώνα και τα χρόνια των αερόστατων, υποδυόμενοι δυο φανταστικούς χαρακτήρες. 

Το «The Aeronauts» ακολουθεί την Αμίλια Ρεν που εξειδικεύεται σε πτήσεις με αερόστατα και έρχεται σε επαφή με έναν μετεωρολόγο με σκοπό την έρευνα για την πρόβλεψη του καιρού και τις πτήσεις σε μεγάλα και δυσθεώρητα, ως τότε, ύψη. Μαζί θα σπάσουν ρεκόρ πτήσεων και θα βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που φαίνεται να τους έχει αφήσει πίσω. 

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τόμ Χάρπερ («Peaky Blinders», «War Book») ενώ η Amazon βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, σκοπεύοντας να διανείμει την ταινία αρχικά 6 Νοεμβρίου στις αίθουσες και μέσα από την πλατφόρμα της στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «And so it begins»: Φελίσιτι Τζόουνς και Έντι Ρέντμεϊν πετούν ψηλά στο νέο τρέιλερ του «The Aeronauts»
  • «And so it begins»: Φελίσιτι Τζόουνς και Έντι Ρέντμεϊν πετούν ψηλά στο νέο τρέιλερ του «The Aeronauts»