Τρέιλερ: Ο Ράσελ Κρόου και πάλι αντιμέτωπος με τον Διάβολο στην ταινία «The Exorcism» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:00
26/4

Τρέιλερ: Ο Ράσελ Κρόου και πάλι αντιμέτωπος με τον Διάβολο στην ταινία «The Exorcism»

Σε αυτή την ταινία καταλήγει από εξορκιστής, δαιμονισμένος! Έτσι είναι η (Θεία) κοινωνία, κάποτε σε ανεβάζει και άλλοτε σε κατεβάζει. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Πρώτο μεγάλο red flag: Η ταινία είναι έτοιμη από τo 2020, μεσολάβησε η πανδημία, δεν ξέρουμε και τι άλλο, άλλαξε και τίτλο, με τους παραγωγούς να παλεύουν να το κρύψουν και να την πλασάρουν ως φρέσκια. Δεύτερο μεγάλο red flag: o νέος αυτός τίτλος είναι ό,τι πιο generick μπορείς να φανταστείς, που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή. Τρίτο μεγάλο red flag: το ίδιο το τρέιλερ. Μόλις κυκλοφόρησε και μπορεί το concept των γυρισμάτων μιας ταινίας εξορκισμού όπου κάποιος δαιμονίζεται στην πραγματικότητα, να έχει ένα ενδιαφέρον που δεν εξαντλείται στις meta απολήξεις του, αλλά ως τρέιλερ είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό. Και αυτό σημαίνει ότι μας έδειξε τι τρομάρες μας περιμένουν κι αυτές παραπέμπουν σε ένα σινεμά που ακόμα και στα ‘00s, όταν μεσουρανούσε στα multiplex, φάνταζε παρωχημένο.

Μόνη μας ελπίδα η παρουσία του Ράσελ Κρόου, ο οποίος με τις εμπνεύσεις του μετέτρεψε το αίσχος του «Pope’s Exorcist» σε camp, (διόλου) ένοχη απόλαυση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόσουα Τζον Μίλερ, υιός του Τζον Μίλερ που υποδύθηκε τον πατέρα Κάρας στον «Εξορκιστή» του Γουίλιαμ Φρίντκιν. Καμία σύμπτωση εδώ, πρόκειται σίγουρα για συνειδητή απόφαση. H ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου.