«The Hail Mary»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ξανά στο διάστημα χάρη στο συγγραφέα του «The Martian» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
18:02
30/3

«The Hail Mary»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ξανά στο διάστημα χάρη στο συγγραφέα του «The Martian»

Μετά το «First Man», ο Γκόσλινγκ φαίνεται πως θα υποδυθεί άλλον έναν αστροναύτη, ήρωα αυτή τη φορά ενός ακυκλοφόρητου ακόμη βιβλίου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

H είδηση μοιάζει ρουτίνας, όμως τη δεδομένη στιγμή φαντάζει εξωπραγματική. Μια συμφωνία με κλασικό τρόπο, για νέα παραγωγή, βασισμένη σε βιβλίο, που έχει βρει πρωταγωνιστή και θα ξεκινήσει να αναπτύσσεται σύντομα. Ακόμη και «κλειδωμένο» αυτόν τον καιρό, το Χόλιγουντ δε σταματά να σχεδιαζεί νέες παραγωγές και μία εξ αυτών είναι το ακυκλοφόρητο ακόμη βιβλίο του Άντι Γουίαρ, συγγραφέα του «The Martian» που μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ο Ρίντλεϊ Σκοτ το 2015. 

O Ο Γουίαρ έχει γράψει το «Hail Mary» με ήρωα έναν αστροναύτη ο οποίος βρίσκεται μόνος του σε διαστημόπλοιο και μετά από μια αλυσιδά γεγονότων είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη μας. Το πεδίο δεν είναι άγνωστο για τον συγγραφέα (το να περιγράφει δηλαδή έναν μοναχικό αστροναύτη) αλλά ούτε και για τον Ράιαν Γκόσλινγκ που κλείδωσε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ο ίδιος υποδύθηκε ξανά τον αστροναύτη πριν λίγα χρόνια στο «First Man». 

Κανένα σχέδιο φυσικά ακόμη για ξεκίνημα γυρισμάτων και λοιπά ονόματα του καστ, εν μέσω πανδημίας, το project πάντως θα προχωρήσει κανονικά όταν ομαλοποιηθεί η τωρινή κατάσταση.