Τρέιλερ «The Tale»: Η Λόρα Ντερν και τα παιχνίδια της μνήμης - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:46
25/5

Τρέιλερ «The Tale»: Η Λόρα Ντερν και τα παιχνίδια της μνήμης

To HBO προβάλει το Σάββατο 26 Μαΐου μία από τις καλύτερες ταινίες του φετινού Sundance, το «The Tale» με τη Λόρα Ντερν. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μια από τις ταινίες που αγαπήθηκαν περισσότερο στο φετινό Sundance ήταν το αυτοβιογραφικό «The Tale» της Τζένιφερ Φοξ, με την Λόρα Ντερν να την υποδύεται μέσα στην ταινία. Παρά το δύσκολο θέμα του, καθώς εξερευνά τί έχει μείνει στη μνήμη μιας 50άρας δημοσιογράφου από μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης όταν αυτή βρίσκονταν στην ηλικία των δεκατριών, το φιλμ ήταν μέσα στις προτάσεις των περισσότερων κινηματογραφικών μέσων για τα φιλμ της φετινής χρονιάς, ενώ αγοράστηκε άμεσα από το HBO, στο οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. 

Στο τρέιλερ αντιλαμβανόμαστε πως η ταινία εξερευνά κυρίως τις διαδικασίες του ανθρώπινου μυαλού για να διατηρήσει ή να πετάξει εντελώς μια δυσάρεστη κατάσταση. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Ντερν που ζει στο παρόν χωρίς να έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από τα εφηβικά της χρόνια, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της, η οποία ανακάλυψε μια έκθεση της κόρης της όπου ουσιαστικά αποτελεί μαρτυρία μιας, εντελώς ωραιοποιημένης στο μυαλό της, υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης. 

Πέρα από τη Λόρα Ντερν, παίζουν ακόμη η Ιζαμπέλ Νελίς («The Strain»), η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι («The Great Gatsby») και ο Τζέισον Ρίτερ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «The Tale»: Η Λόρα Ντερν και τα παιχνίδια της μνήμης
  • Τρέιλερ «The Tale»: Η Λόρα Ντερν και τα παιχνίδια της μνήμης