Τρέιλερ «The Third Day»: Τζουντ Λο και Ναόμι Χάρις στη νέα σειρά του HBO - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:20
7/4

Τρέιλερ «The Third Day»: Τζουντ Λο και Ναόμι Χάρις στη νέα σειρά του HBO

Η σειρά έξι επεισοδίων, συμπαραγωγή των Sky και HBO, θα χωρίζεται σε δύο μικρότερες και αλληλένδετες ιστορίες.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Ο καλεσμένος, σαν το ψάρι, βρωμάει μετά την τρίτη μέρα» λέει μια παλιά ρήση που πιθανότατα συνδέεται με τη συμπαραγωγή του βρετανικού Sky και του HBO. Το «The Third Day» χωρά στα έξι επεισόδιά του, δύο αλληλένδετες ιστορίες ξένων σε ένα μυστηριώδες νησί του οποίο οι κάτοικοι διατηρούν έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που μάλλον δεν ευνοεί τις επισκέψεις. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «The Third Day» χωρίζεται στις ιστορίες «Summer» και «Winter». Στην πρώτη ένας άντρας (ο Τζουντ Λο) επισκέπτεται ένα νησί κοντά στις βρετανικές ακτές και ανακαλύπτει μια ομάδα μόνιμων κατοίκων που θέλουν να διατηρήσουν το σπίτι τους με οποιοδήποτε κόστος. Στη δεύτερη ιστορία, μια δυναμική επισκέπτρια (η Ναόμι Χάρις) φτάνει στο νησί για να αναζητήσει απαντήσεις (πιθανώς για την τύχη του πρώτου) και αντ' αυτών καλείται να αποφασίσει για τη μοίρα και την επιβίωσή της.

Οι δυο πρωταγωνιστές μοιράζονται τον χρόνο ως βασικοί ήρωες της σειράς, ενώ στους κατοίκους του νησιού συναντάμε τους Πάντι Κόνσιντιν, Έμιλι Γουότσον και Κάθριν Γουότερστον.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Third Day» που είχε αρχική ημερομηνία προβολής στις 11 Μαΐου αλλά αναβλήθηκε για το φθινόπωρο (14 Σεπτεμβρίου).