Ο Στιβ Κούγκαν και ο Ρομπ Μπράιντον στη χώρα μας για τα γυρίσματα του «The Trip to Greece» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:17
12/6

Ο Στιβ Κούγκαν και ο Ρομπ Μπράιντον στη χώρα μας για τα γυρίσματα του «The Trip to Greece»

Μετά την Βόρεια Αγλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, οι 2 βρετανοί ηθοποιοί έρχονται για φαγητό και απολαυστικές κουβέντες στην Ελλάδα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τις ωραιότερες βρετανικές σειρές των τελευταίων χρόνων, το «The Trip», έφερε τους Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον να μιλούν και να τρώνε σε εστιατόρια της Βόρειας Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Παρουσιάζοντας μια εκδοχή του εαυτού τους, έφταναν συχνά στις κουβέντες να θολώνουν τα νερά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, καθώς συχνά πετούσαν ψήγματα αληθινών προβληματισμών τους, κυρίως στο κομμάτι της καριέρας. 

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Γουίντερμποτομ είχε αρχικά αφήσει να εννοηθεί πως το σουρεαλιστικό φινάλε του τρίτου «Ταξιδιού» θα ήταν και το οριστικό της σειράς (που και στις 3 μορφές της μονταρίστηκε και παίχτηκε παράλληλα και ως ταινία μεγάλου μήκους), ενώ αν επέστρεφε είχε προτείνει την ιδέα της Σκανδιναβίας. Τελικά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και ο πρωταγωνιστής Στιβ Κούγκαν επιβαβαίωσε πριν μερικούς μήνες πως ο τέταρτος κύκλος θα γυριστεί το 2019 στην Ελλάδα!

Η επιβεβαίωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την προώθηση της ταινίας «Χοντρός και Λιγνός», όπου ο Κούγκαν υποδύεται τον Σταν Λόρελ. Ο Κούγκαν είχε βρεθεί πάλι πρόσφατα στην Ελλάδα, μαζί με τον Γουίντερμποτομ, για τα γυρίσματα της ταινίας «Greed», ενώ σε αυτό το διάστημα το δίκτυο Sky έδωσε το πράσινο φως για τον τέταρτο κύκλο του «The Trip». Κούγκαν και Μπράιντον ετοιμάζονται πλέον για βόλτες στα ελληνικά νησιά ξεκινώντας σήμερα τα γυρίσματα, όπως ενημέρωσε ο Μπράιντον με την κεντρική φωτογραφία του άρθρου την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Θυμηθείτε το τρέιλερ από την τελευταία εξόρμηση των 2 ανδρών στην Ισπανία.