«Tiger King»: Το απίθανο ντοκιμαντέρ του Netflix εμπνέει ηθοποιούς που θέλουν να το μετατρέψουν σε ταινία - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:37
30/3

«Tiger King»: Το απίθανο ντοκιμαντέρ του Netflix εμπνέει ηθοποιούς που θέλουν να το μετατρέψουν σε ταινία

Έντουαρντ Νόρτον και Νταξ Σέπαρντ ξεκίνησαν μια κουβέντα για το ρόλο του εξωφρενικού Joe Exotic, καθώς το ντοκιμαντέρ του Netlfix είναι πολύ πιθανό να γεννήσει ένα κινηματογραφικό σενάριο. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένα από τα πιο larger-than-life ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες έιναι το «Tiger King» μια σειρά 7 επεισοδίων που είχε σκοπό αρχικά να ασχοληθεί με την άγνωστη αγορά αιλουροειδών στις ΗΠΑ και κατέληξε να μελετά τη ζωή και τις συνήθειες μιας εξωφρενικής προσωπικότητας, του Joe Exotic. Κομβική μιας απίθανης μπίζνας, που μετρά περίπου 10000 άγρια αιλουροειδή που ζουν ως οικόσιτα ζώα στη χώρα, ο Joe Exotic (όπως είναι το ψευδώνυμό του) δέχθηκε να τον καταγράφουν εδώ και χρόνια οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, σε ένα διάστημα στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται σε διάφορες διαμάχες με άλλους τιγρολάτρεις. 

Έχοντας γίνει πλέον viral φιγούρα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ από το Netflix, το επόμενο πιθανό βήμα είναι πλέον η μεταφορά των περιπετειών του Joe Exotic στον κινηματογράφο. Χωρίς να είναι κάτι κλεισμένο, είναι σχεδόν σίγουρο πως το Χόλιγουντ δε θα αφήσει τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, πόσο μάλλον όταν ηθοποιοί εκφράζουν δημόσια την πρόθεσή τους να παίξουν το ρόλο του. Αυτό έκανε δηλαδή ο Νταξ Σέπαρντ, με τον Έντουαρντ Νόρτον να μπαίνει στην κουβέντα και να εκδηλώνει και αυτός την πρόθεσή του. Και αυτές είναι μόνο οι δημόσιες τοποθετήσεις, τα τηλέφωνα προς παραγωγούς είναι πολύ πιθανό να έχουν αρχίσει. 

Δείτε παρακάτω τα σχετικά tweets καθώς και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ: