Το «Karate Kid» επιστρέφει! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Cobra Kai» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:22
22/3

Το «Karate Kid» επιστρέφει! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Cobra Kai»

Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα επιστρέφουν στους ρόλους με τους οποίους έγιναν διάσημοι στα '80ς, για τη συνέχεια του «Karate Kid» που θα σέβεται απόλυτα τις 3 ταινίες του παρελθόντος.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το YouTube δε μένει πίσω στη μάχη των ιντερνετικών δικτύων για original υλικό και παραμένοντας η πιο δημοφιλής βίντεο-πλατφόρμα παγκοσμίως στο διαδίκτυο, επενδύει σε δικές του παραγωγές. Η πιο πολυδιαφημισμένη εδώ και καιρό είτε η σειρά «Cobra Kai» που βασίζεται στην τριλογία των ταινιών «Karate Kid» και ξαναφέρνει 2 από τους πρωταγωνιστές, τους Ράλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα, μπροστά από την οθόνη.

Το «Cobra Kai» που θα παιχτεί μέσω του YouTube Red, του συνδρομητικού τμήματος του YouTube δηλαδή, δεν έχει σενάριο που διακρίνεται για την πρωτοτυπία του, περνώντας την απλά την αντιπαλότητα των 2 ηρώων της τριλογίας στη νέα γενιά. Ο Ζάμπκα θα ξανακάνει τον Τζόνι Λόρενς, τον επιθετικό και υποσχόμενο μαθητή της «Cobra Kai» που τα έβαλε με το παιδί-θαύμα του καράτε, Ντάνιελ Λαρούσο (Μάτσιο) και τον αξέχαστο δάσκαλό του Κύριο Μιγιάγκι (παιγμένο από τον Πατ Μορίτα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή). Ο Ντάνιελ, έχοντας ακολουθήσει τη φιλοσογία του Μιγιάγκι και εκτός αγώνων, ζει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, δουλεύοντας ως πωλητής αυτοκινήτων. Ο Λόρενς, με πολλές προσωπικές αποτυχίες στα χρόνια που ακολούθησαν, ξανανοίγει τη σχολή ελπίζοντας να ξαναζήσει λίγη από τη δόξα του παρελθόντος και η μοίρα φέρνει τον Λαρούσο να βρίσκεται κοντά σε αυτά τα γεγονότα και εφόσον οι 2 μεσήλικες (πλέον) έχουν παιδιά, η κόντρα αναβιώνει.

Αυτό που δεν είχε γίνει ξεκάθαρο ως τώρα ήταν το ύφος της σειράς. Έχοντας ως δεδομένο πως την αναπτύσσει το δίδυμο του franchise «Harold and Kumar» αλλά και ο σεναριογράφος του «Hot Tub Time Machine», πολλοί πίστευαν πως θα έχει έναν ανοιχτά κωμικό και ανάλαφρο τόνο. Μιλώντας όμως σε πάνελ του Television Critics Association, η επικεφαλής του τμήματος πρωτότυπου υλικού του Youtube, Σούζαν Ντάνιελς διαβεβαίωσε πως η σειρά θα είναι πιστή στο κλίμα των 3 ταινιών και θα μοιάζει περισσότερο με dramedy, παρέχοντας δραματικές και κωμικές εναλλαγές, όπως δηλαδή συνέβαινε και στην κλασική τριλογία. 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018 από το YouTube Red και τα τρέιλερ είναι γεμάτα από mottos και εικόνες του παρελθόντος.