Τρέιλερ «Jessica Jones»: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται στο Netflix - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:34
21/2

Τρέιλερ «Jessica Jones»: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται στο Netflix

Τα νέα επεισόδια θα ανέβουν στις 8 Μαρτίου στη ψηφιακή πλατφόρμα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Κάποιοι με αποκαλούν ηρωίδα, κάποιοι τέρας. Εγώ απλά προσπαθώ να ζήσω σε αυτή την καταραμένη πόλη.» Η Κρίστεν Ρίτερ δίνει το στίγμα του χαρακτήρα της στο νέο τρέιλερ που προμοτάρει τον δεύτερο κύκλο μιας από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix, το «Jessica Jones». Όπως και το πρώτο τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει πριν 2 εβδομάδες, έτσι και αυτό, αναμειγνύνει σκηνές του πρώτου με τον δεύτερο κύκλο, κρατώντας αρκετές από τον πρώτο, ως ένα δείγμα μυστικοπάθειας για όσα έχουμε να δούμε. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ιδιωτική ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης Τζέσικα Τζόουνς αρχίζει να ξαναχτίζει τη ζωή της μετά το θάνατο του βασανιστή της, Κίλγκρειβ. Γνωστή πλέον σε ολόκληρη την πόλη ως δολοφόνος με υπερδυνάμεις, μια νέα υπόθεση την αναγκάζει να αντιμετωπίσει ποια πραγματικά είναι και να ψάξει βαθύτερα στο παρελθόν της για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Η Κρίστεν Ρίτερ πλαισιώνεται στο καστ από τους Ρέιτσελ Τέιλορ, Κάρι Αν-Μος, Έκα Ντάρβιλ και τα νέα μέλη  Τζάνετ Μακ Τιρ και Τζέι Αρ Ραμίρεζ.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.