Ο Τζάρεντ Λέτο στον κόσμο του TRON - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:11
11/8

Ο Τζάρεντ Λέτο στον κόσμο του TRON

Η Disney, που είχε παγώσει τα σχέδια για ενδεχόμενη συνέχεια της ιστορίας, προσανατολίζεται σε ένα reboot που θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μετά το «TRON: Legacy» που ξανάφερε στην επιφάνεια τον virtual κόσμο όπου παγιδεύτηκε ο Τζεφ Μπρίτζες το 1982, υπήρχαν όχι μόνο σκέψεις αλλά και αρχικές δημιουργικές ιδέες για ένα τρίτο φιλμ που θα συνέχιζε την ιστορία του Σαμ Φλιν (Γκάρετ Χέντλουντ) και της Κουόρα (Ολίβια Γουάιλντ) κυρίως στον δικό μας, πραγματικό κόσμο και όχι ξανά σε έναν εικονικό. 

Ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοζίνσκι που θα αναλάμβανε και το τρίτο φιλμ, το οποίο υποθετικά θα έβγαινε μέσα στο 2015, όποτε μιλούσε τα τελευταία χρόνια για το project έλεγε πως η Disney το έχει παγώσει, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Στους χαρακτήρες που είχαν δημιουργηθεί για το υποτιθέμενο τρίτο φιλμ, υπήρχε και ο Άρης, εμπνευσμένος από τον Θεό του πολέμου της ελληνικής μυθολογίας, έχοντας στον νου πως θα τον υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο. 

Σήμερα το Deadline αναφέρει πως το τρίτο φιλμ πήρε το OK με πρωταγωνιστή τον Λέτο και σκηνοθέτη τον Γκαρθ Ντέιβις των «Lion» και «Μαρία Μαγδαληνή», ενδιαφέρουσα επιλογή από τη στιγμή που δεν μιλάμε για έναν παραδοσιακό σκηνοθέτη μπλοκμπάστερ. Τα νέα μοιράστηκε ο Λέτο από τον λογαριασμό του στο Twitter, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να γίνει κομμάτι ενός franchise που αγαπά πολύ. 

Τουλάχιστον φέρτε πίσω τους Daft Punk!