«Uncharted»: Πρώτη φωτογραφία του Τομ Χόλαντ ως νεαρού Νέιθαν Ντρέικ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:25
23/10

«Uncharted»: Πρώτη φωτογραφία του Τομ Χόλαντ ως νεαρού Νέιθαν Ντρέικ

Μετά από ακυρώσεις και επανασχεδιασμούς, η κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2021.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από το 2007 που πρωτοκυκλοφόρησε το «Drake's Fortune» ως σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και με δεδομένη την τεράστια απήχηση που έχει το «Uncharted» στον χώρο των video games, η κινηματογραφική του μεταφορά είχε καθυστερήσει. Η Sony πήγε πολλές φορές το project μπρος και πίσω, αλλάζοντας προσχέδια σεναρίου και συνεργάτες αλλά και νιώθοντας ένα μικρό φόβο, καθώς οι μεταφορές από τον ένα χώρο στο άλλον είναι σπάνια καλές και κερδοφόρες. 

Μέσα στο 2019 οι φοβίες της Sony εμοιαζαν να διαλύονται μετά από επιλογές πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη που έδιναν σιγουριά. Το στούντιο έκρινε πως η παρουσία του νεαρού Τομ «Spider-Man» Χόλαντ μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ταινίας, οπότε ο ίδιος δε θα πρωταγωνιστήσει σε μια από τις περιπέτειες του Νέιθαν Ντρέικ που έχουν υπάρξει ως τώρα αλλά θα υποδυθεί τον ήρωα του παιχνιδιού σε νεαρότερη ηλικία, σε ένα είδος prequel των παιχνιδιών. Το πρότζεκτ είχε αναλάβει αρχικά ο Σον Λέβι που αποχώρησε μετά την έλευση του Χόλαντ, αντικαταστάθηκε από τον Νταν Τράκτενμπεργκ («10 Cloverfield Lane»), ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε από τον Ρούμπεν Φλέισερ («Zombieland», «Venom»). 

Το σχέδιο για κυκλοφορία της ταινίας το φετινό Δεκέμβριο πετάχτηκε στα σκουπίδια λόγω κορωνοϊού και ο στόχος τώρα είναι ο Ιούλιος του 2021. Η παραγωγή ανέβασε χθες την πρώτη φωτογραφία του Χόλαντ, μαζί με κάποιες που πόσταρε από τα γυρίσματα ο δημιουργός του παιχνιδιού, Νόλαν Νορθ, ο οποίος προσπάθησε να κάνει ένα είδος teasing της υπόθεσης, διαλέγοντας μια φωτογραφία του Μαγγελάνου.