Η Νάταλι Πόρτμαν είναι μία ποπ ντίβα και τραγουδά Sia! Ακούστε το soundtrack του «Vox Lux» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:38
17/12

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι μία ποπ ντίβα και τραγουδά Sia! Ακούστε το soundtrack του «Vox Lux»

Η Νάταλι Πόρτμαν παραδίδει άλλη μία star quality ερμηνεία στη νέα ταινία του Μπρέιντι Κόρμπετ («Η Γέννηση ενός Ηγέτη»).

Από τον Πάνο Γκένα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει με νέα ταινία και είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το σερί των εξαιρετικών ερμηνειών της με το «Vox Lux», το εναλλακτικό πορτρέτο μιας ποπ σταρ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Και φαίνεται πως το πέτυχε, μιας και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το «Vox Lux» σκηνοθέτησε ο Μπρέιντι Κόρμπετ, ηθοποιός που μας συστήθηκε μέσα από το τηλεοπτικό «24» αλλά και τις συνεργασίες του με Λαρς Φον Τρίερ («Melancholia»), Χάνεκε (στο αμερικανικό ριμέικ του «Funny Games») και Ασαγιάς («Τα Σύννεφα του Σιλς Μαρία»), ο οποίος πραγματοποίησε το σκηνοθετικό  του ντεμπούτο με τη «Γέννηση ενός Ηγέτη» το 2015.

Στα πολλά ταλέντα της ταινίας αξίζει να σημειώσουμε τον Τζουντ Λο που ξανασυναντά την Πόρτμαν μετά τα «Closer», «Επιστροφή στο Cold Mountain», «Οι Νύχτες μου Μακριά σου», τον εμβληματικό Σκοτ Γουόκερ που υπογράφει τη μουσική και τη Sia στα τραγούδια, τον Γουίλεμ Νταφό στο ρόλο του αφηγητή και τις Στέισι Μάρτιν («Nymphomaniac») και Ράφεϊ Κάσιντι («Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού») σε έναν ιδιαίτερο διπλό ρόλο.

Δείτε το τρέιλερ και απολαύστε τη Νάταλι Πόρτμαν στο soundtrack της ταινίας. Μετά το Όσκαρ, τα Γκράμι!