Τρέιλερ «Welcome to Marwen»: Ο Στιβ Καρέλ ανάμεσα σε ανθρώπους και μινιατούρες - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:31
19/7

Τρέιλερ «Welcome to Marwen»: Ο Στιβ Καρέλ ανάμεσα σε ανθρώπους και μινιατούρες

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις σκηνοθετεί και ευελπιστεί να στείλει τον Καρέλ στα Όσκαρ μέσα από μια συγκινητική ιστορία.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις έχει ήδη ανακοινώσει το επόμενο σχέδιό του (τις «Μάγισσες» του Ρόαλντ Νταλ), αλλά φέτος θα μας καλωσορίσει στο Marwen, με την ιστορία ενός άντρα που προσπαθεί να επανέλθει στην πραγματικότητα, μετά από μια σχεδον δολοφονική επίθεση που υπέστη.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Στιβ Καρέλ, που εδώ και χρόνια αναζητά γλυκόπικρες ιστορίες για να διοχετεύσει με εναλλακτικό τρόπο την πηγαία κωμική του φιγούρα, κάτι που κατάφερε πολύ καλά στο «Foxcatcher». Ο Καρέλ υποδύεται τον Μαρκ Χόγκανκαμπ που ξυπνά σχεδόν χωρίς μνήμες από τη στιγμή που πέφτει θύμα επίθεσης στο δρόμο. Με σκοπό να ενώσει την παλιά με την καινούργια ζωή του, δημιουργεί μέσα στη φαντασίας του μια πόλη όπου μπορεί να γιατρευτεί και να είναι ταυτόχρονα ήρωας. Μέσα από κούκλες-μινιατούρες αναμιγνύει υπέροχα την πραγματικότητα με τη φαντασία, καταφέρνοντας έτσι να σταθεί στα πόδια του. 

Πέρα από τον Καρέλ, στο «Welcome to Marwen» βρίσκουμε τη Λέσλι Μαν, τη Νταϊάν Κρούγκερ και την Άιζα Γκονζάλεζ. Ο Ζεμέκις, πέρα από τη σκηνοθεσία, έγραψε και το σενάριο σε συνεργασία με την Κάρολιν Τόμπσον («Ο Ψαλιδοχέρης»).

Επενδύοντας στην ερμηνεία του Καρέλ, η ταινία πήρε οσκαρική ημερομηνία καθώς θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και την αφίσα της.