Westerosworld! Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» πήγαν «Westworld» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:14
23/3

Westerosworld! Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» πήγαν «Westworld»

Ένα cameo των δημιουργών του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπενιοφ και Νταν Βάις στο πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Westworld» προκάλεσε viral εντύπωση και αφορμή για σχόλια.

Από τον Πάνο Γκένα

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της σειράς, οι δημιουργοί του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις επιχείρησαν ένα χιουμοριστικό crossover σχόλιο με την εμφάνισή τους στο πρόσφατο επεισόδιο «The Winter Line» του τρίτου κύκλου «Westworld».

Μετά το αμφιλεγόμενο κλείσιμο του υπερ-επιτυχημένου «Game of Thrones», οι δυο τους εμφανίστηκαν στο «Westworld» ως χασάπηδες του θεματικού παρκου, έτοιμοι να τεμαχίσουν τον Ντόγκον, έναν από τους βασικούς δράκους της σειράς - «παιδί» της Ντενέρις (Εμίλια Κλαρκ). Προφανώς meta σχόλιο - απάντηση στην αρνητική κριτική των θαυμαστών της σειράς, το δίδυμο των Μπένιοφ και Βάις που γνώρισε στα χρόνια του Γουέστερος απεριόριστο θαυμασμό και μίσος, δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Η συμμετοχή προέκυψε από τον αμοιβαίο σεβασμό και φιλία που έχουν οι δημιουργοί του «Westworld» Τζόναθαν Νόλαν και Λίζα Τζόι για τους συναδέλφους τους αλλά και ως φόρο τιμής στο έργο του συγγραφέα Μάικλ Κράιτον («Jurassic Park»), ο οποίος είχε γράψει και σκηνοθετήσει την ταινία «Westworld» το 1973 συμπεριλαμβάνοντας έναν «μεσαιωνικό κόσμο» σ' αυτήν. «Ήταν η ευκαιρία να τιμήσουμε αυτό και ασφαλώς το Game of Thrones, το σόου που έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε το δικό μας», δήλωσε ο Τζόναθαν Νόλαν, μικρότερος αδερφός του Κρίστοφερ και συνεργάτης του στα «Memento», «The Prestige», «Σκοτεινός Ιππότης», «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και «Interstellar».

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο του cameo και φωτογραφίες από το επεισόδιο «The Winter Line».