Τρέιλερ: Κέιτ Μπλάνσετ και Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ επιστρέφουν και ρωτούν «Πού Χάθηκες Μπερναντέτ;» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:17
13/5

Τρέιλερ: Κέιτ Μπλάνσετ και Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ επιστρέφουν και ρωτούν «Πού Χάθηκες Μπερναντέτ;»

Η σπουδαία ηθοποιός συνεργάζεται με τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ στη νέα, «αγοραφοβική» ταινία του.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο εργασιομανής Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ μετά το 12ετές «Μεγαλώνοντας», το «Όλοι Θέλουν από Λίγο» και «Η Τελευταία Σημαία», σίκουελ της αριστουργηματικής, εμβληματικής ταινίας του Χαλ Άσμπι «The Last Detail» (1973), επιστρέφει με το «Where’d You Go Bernadette?» και πρωταγωνίστρια τη μία και μοναδική Κέιτ Μπλάνσετ.

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίας Σεμπλ, η ταινία έχει θέμα την ιστορία μίας αγοραφοβικής αρχιτεκτόνισσας που εξαφανίζεται πριν από ένα οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική. Μετά από συμβιβασμούς χρόνων η Μπερναντέτ Φοξ αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της και ο Λινκλέιτερ (σενάριο των Σκοτ Νιουστάντερ και Μάικλ Γουέμπερ των «Χάρτινων Πόλεων») ακολουθεί με χαρακτηριστική ειλικρίνεια και αφηγηματική λιτότητα το ταξίδι της.

Μαζί με την Μπλάνσετ συμπρωταγωνιστούν η απολαυστική Κρίστεν Γουίγκ, στο ρόλο της νευρικής γειτόνισσας της Μπερναντέτ, ο πολύ καλός Μπίλι Κράνταπ των «Σχεδόν Διάσημοι» και «Watchmen» ως ανυποψίαστος σύζυγος και η πρωτοεμφανιζόμενη Έμα Νέλσον υποδύεται την ενθαρρυντική, ανήλικη κόρη τους. Η ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 16 Αυγούστου 2019 στην Αμερική.

Μέχρι να «βρούμε» την Μπερναντέτ, αφήστε τις προσδοκίες σας να «μεγαλώσουν» και δείτε το τρέιλερ.