«Χαίρομαι που είναι αργό. Δεν θα σου άξιζε μία σφαίρα»: Η Ούμα Θέρμαν για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:59
24/11

«Χαίρομαι που είναι αργό. Δεν θα σου άξιζε μία σφαίρα»: Η Ούμα Θέρμαν για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η δημοφιλής ηθοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram με την ευκαιρία της Ημέρας των Ευχαριστιών, και άδραξε την ευκαιρία για να αποσαφηνίσει τη θέση της σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάνστιν.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Νύφη της Miramax, η μούσα του Ταραντίνο στα «Pulp Fiction» και «Kill Bill», μίλησε και έχει να πει κι άλλα.

Η Ούμα Θέρμαν ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram για να ευχηθεί με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, και στο μήνυμά της έγραψε πως αισθάνετα «ευγνώμων» που έζησε την πτώση του μεγαλοπαραγωγού της βιομηχανίας.

«Είμαι ευγνώμων σήμερα, που είμαι ζωντανή, για όλους εκείνους που αγαπώ και για όλους εκείνους που είχαν το θάρρος να σταθούν πλάι στους υπόλοιπους», έγραψε η Θέρμαν. «Δήλωσα πως ήμουν θυμωμένη πρόσφατα, και έχω αρκετούς λόγους, #metoo, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από την εμφάνισή μου. Είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας, να είστε δίκαιοι, να είστε ακριβείς, έτσι... Happy Thanksgiving σε όλους! (Εκτός από τον Χάρβεϊ και όλους τους κακόβουλους συνωμότες του - χαίρομαι που είναι αργό. Δεν θα σου άξιζε μία σφαίρα) - μείνετε συντονισμένοι».

 

Η Θέρμαν απασχόλησε πρόσφατα τα πρωτοσέλιδα όταν σε μια συνέντευξή της στο Access Hollywood, κλήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που λαμβάνουν χώρα στο Χόλιγουντ και επέλεξε τα λόγια της πολύ προσεκτικά: «...έχω μάθει ότι αν  μιλήσω με θυμό θα μετανοιώσω για τον τρόπο που θα εκφραστώ. Περιμένω λίγο για να είμαι λιγότερο θυμωμένη. Και όταν είμαι έτοιμη, θα πω αυτά που πρέπει να πω».

Οι κατηγορίες ενάντια στον Γουάινστιν ξεπερνούν τις 90. Stay tuned, που έγραψε και η Ούμα.