Η Ζόι (Κράβιτς) είναι εφτάψυχη! Βρέθηκε η Catwoman του νέου «Batman» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:22
15/10

Η Ζόι (Κράβιτς) είναι εφτάψυχη! Βρέθηκε η Catwoman του νέου «Batman»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρήκε μία ιδανική γυναίκα-γάτα.

Από τον Πάνο Γκένα

Από την αξέχαστη Μισέλ Φάιφερ της Γκόθαμ του Τιμ Μπέρτον και τη σαγηνευτική Έρθα Κιτ ως την άστοχη Χάλι Μπέρι και την απρόβλεπτη Αν Χάθαγουεϊ στο Σκοτεινό Ιππότη του Νόλαν, είναι φανερό πως τα ίχνη της Catwoman έχουν ακολουθήσει μερικές από τις πιο ταλαντούχες και γοητευτικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Καιρός λοιπόν να ξαναβγουν νύχια.

Ο πολυαναμενόμενος «Batman» σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον βρήκε τη δική του γυναίκα-γάτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Ζόι Κράβιτς, την οποία έχουμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια στα «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Big Little Lies» και στο franchise του «Φανταστικά Ζώα». Με διάθεση να απομακρυνθεί εντελώς από τον Batman του Μπεν Άφλεκ και να σημειώσει μία νέα αρχή για τον σκοτεινό ήρωα της DC (ειδικά μετά την τεράστια «χαμογελαστή» επιτυχία του «Joker» στους κριτικούς και τα ταμεία), ο νέος «Batman» φαίνεται πως συγκεντρώνει ήδη - με τις προσθήκες και των Τζόνα Χιλ, Τζέφρι Ράιτ - ένα πολύ ενδιαφέρον καστ.

Σύμφωνα με το Variety, η Κράβιτς επικράτησε στο ρόλο μετά την τελική επιλογή που περιλάμβανε τις Ζάζι Μπιτς («Deadpool 2»), Ελίζα Γκονζάλεζ («Baby Driver») και την οσκαρούχα Αλίσια Βικάντερ («Το Κορίτσι από τη Δανία»). Μαζί με την Κράβιτς, φαβορί ήταν η Ζάζι Μπιτς, αν και αποτελεί ήδη(!) κάτοικο της Γκόθαμ μιας και συμπρωταγωνιστούσε με τον Χοακίν Φίνιξ στο «Joker». Οι υποχρεώσεις της, όμως, στο τηλεοπτικό «Atlanta» δυσκόλευαν τον προγραμματισμό των γυρισμάτων.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα - όσο και ειρωνική πλέον - πληροφορία που είχε αποκαλύψει το 2015 η Κράβιτς, ήταν πως δεν της επιτράπηκε να κάνει οντισιόν για τον μικρό ρόλο της φίλης της Catwoman, Τζεν, στο «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» του Κρίστοφερ Νόλαν (την υποδύθηκε τελικά η Τζούνο Τεμπλ). «Μου είπαν πως δεν μπορούσα να κάνω οντισιόν γιατί δεν είχαν urban κατεύθυνση για τον ρόλο. Τι σχέση είχε αυτό; Λες και θα έπαιζα τον χαρακτήρα λέγοντας "Yo, what’s up, Batman? What’s going on wit chu?'”».

Η ταινία «The Batman» αναμένεται να κυκλοφορήσει 25 Ιουνίου 2021.