Τρέιλερ «A Rainy Day in New York»: Η επεισοδιακή επιστροφή του Γούντι Άλεν είναι γεγονός! - cinemagazine.gr
19:04
17/5

Τρέιλερ «A Rainy Day in New York»: Η επεισοδιακή επιστροφή του Γούντι Άλεν είναι γεγονός!

Η ταινία που έχει ολοκληρώσει ο Άλεν εδώ και 2 χρόνια, βρίσκει επιτέλους το δρόμο προς τις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τα πολλά που κατάφερε στην καριέρα του ο Γούντι Άλεν, ένα σημαντικό ήταν το ότι απέκτησε από νωρίς φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο που για χρόνια δεν έκοψε τη συνήθεια να επισκέπτεται μια φορά τον χρόνο έναν κινηματογράφο για να δει τη νέα ταινία του. Δεν κάθησε ποτέ στη δημοφιλία που έτυχε στις ΗΠΑ, γι' αυτό άλλωστε και οι μετακινήσεις του στην Ευρώπη πριν κάποια χρόνια έδωσαν πολύ πετυχημένες (εμπορικά μιλώντας) ταινίες. 

Ο Άλεν, στα 84 του, μετακινείται και πάλι προς την Ευρώπη αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Μετά τις ανταλλαγές μηνύσεων με την Amazon, που αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την, ολοκληρωμένη από τον ίδιο, ταινία «A Rainy Day in New York», ο σκηνοθέτης φαίνεται να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η διαχείριση του στούντιο αφορά μόνο την αμερικανική αγορά. Έτσι έκλεισε συμφωνίες πρώτα σε Γαλλία και Ιταλία και σε αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες (μεταξύ των οποίων και η χώρα μας) και έτσι η ταινία θα εμφανιστεί επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. 

Θυμίζουμε πως στο «A Rainy Day in New York» πρωταγωνιστούν οι Σελένα Γκόμεζ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Τζουντ Λο και Ελ Φάνινγκ. Η πλοκή γυρνά γύρω από ένα νεαρό ζευγάρι που φτάνει στη Νέα Υόρκη για σαβατοκύριακο, αντιμετωπίζοντας κακό καιρό και μια σειρά από περιπέτειες. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας: