«Πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Τζέσι»: Ο Άαρον Πολ μιλά για την ταινία «Breaking Bad» - cinemagazine.gr
14:19
18/3

«Πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Τζέσι»: Ο Άαρον Πολ μιλά για την ταινία «Breaking Bad»

Καλεσμένος στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sun Valley, ο Άαρον Πολ που γνωρίσαμε ως «βαποράκι» Τζέσι Πίκμαν στο «Breaking Bad», μίλησε για την ταινία που εμπνέεται από την τηλεοπτική επιτυχία.

Από τον Πάνο Γκένα

Μπορεί τεχνηέντως να μην αποκάλυψε αν συμμετέχει στην ταινία ή αν του έχει γίνει έστω πρόταση, ο Άαρον Πολ όμως μίλησε από καρδιάς για το πως βλέπει την επιστροφή του «Breaking Bad»: με εκείνον ως πρωταγωνιστή! «Οι φήμες είναι κάτι αστείο - κάποτε είχα ακούσει πως θα είμαι ο νέος Χαν Σόλο», σχολίασε ο Πολ. «Δεν έχω ακούσει λοιπόν κάτι για την ταινία "Breaking Bad", αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο και πρόκειται να συμβεί θα μου άρεσε πολύ να είμαι μέρος της. [σ.τ.σ. ακολουθεί spoiler] Στην περίπτωση που δεν το έχετε μάθει από τη σειρά, ο Γουόλτερ πεθαίνει, οπότε πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Τζέσι», πρόσθεσε.

Μπορεί το φινάλε της σειράς να μην αφήνει πολλές «ανοιχτές τρύπες» για νέα αφηγηματικά μονοπάτια, το σίγουρο είναι πως ο παραγωγός και σεναριογράφος Βινς Γκίλιγκαν βρήκε τον χρόνο να «μαγειρέψει» ένα σενάριο που εμπνέεται από το «Breaking Bad» με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον προσεχή Νοέμβρη μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Η κρυπτική σύνοψη του πρότζεκτ με προσωρινό τίτιλο «Greenbrier» αναφέρει πως θέμα της είναι η απαγωγή ενός άντρα και η πορεία του προς την ελευθερία. Λέτε η ταινία να σχετίζεται με την απαγωγή του Πίκμαν στο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου «Ozymandias»;

Ο Γκίλιγκαν έχει αποδείξει με την παραγωγή της πρίκουελ σειράς «Better Call Saul» πως γνωρίζει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται άριστα το σύμπαν του «Bad» και μέχρι να έχουμε νεότερα για το αν η ταινία (που προορίζεται για ταυτόχρονη προβολή σε AMC και Netflix)  είναι πρίκουελ, σίκουελ ή κάτι ενδιάμεσο, οι κάτοικοι του Αλμπουκέρκι ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μήπως και πετύχουν τον Μπράιαν Κράνστον ή τον Άαρον Πολ στα μέρη τους.