Τρέιλερ «Adopt a Highway»: Ο Ίθαν Χοκ βρίσκει τη λύτρωση υιοθετώντας ένα νεογέννητο - cinemagazine.gr
14:23
22/10

Τρέιλερ «Adopt a Highway»: Ο Ίθαν Χοκ βρίσκει τη λύτρωση υιοθετώντας ένα νεογέννητο

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον ηθοποιό Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν, που μετά την προβολή του στο SXSW ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε σινεμά και VOD.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο αμερικανός ηθοποιός Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία τα τελευταία χρόνια σε ταινίες πρώτης γραμμής και μερικές εξαιρετικές επιλογές (όπως για παράδειγμα το «Upgrade»), ενώ η φυσιογνωμική του ομοιότητα με τον Τομ Χάρντι δεν περνά απαρατήρητη. Τώρα βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα με τη βοήθεια του Ίθαν Χοκ και ενός μωρού!

Το «Adopt a Highway» ακολουθεί τον Χοκ στο ρόλο ενός πρώην κρατούμενου, ο οποίος μετά από 21 χρόνια στη φυλακή προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του. Μια μέρα, πίσω από το fast food που δουλεύει βρίσκει ένα εγκαταλειμμένο μωρό και φροντίζοντάς το διαπιστώνει μια αναπάντεχη ηρεμία στη ζωή του .

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Blumhouse, στούντιο που μας δίνει κυρίως ταινίες τρόμου, σε μια πιο «ήσυχη» στροφή του με έναν πρωταγωνιστή που έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε τέτοιους ρόλους. Η πρεμιέρα της έγινε φέτος στο SXSW του Τέξας και θα προβληθεί παράλληλα σε κινηματογράφους και πλατφόρμες στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: