24ες Νύχτες Πρεμιέρας: Highlights της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου - cinemagazine.gr
11:54
30/9

24ες Νύχτες Πρεμιέρας: Highlights της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου

Δείτε αναλυτικά όλες τις προβολές της σημερινής μέρας και κλείστε τα εισιτήριά σας online μέσω viva.gr.

Η πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας της Κλερ Ντενί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τη Ζιλιέτ Μπινός,  η ανατρεπτική «Τεστοστερόνη», μία προβολή κατάλληλη για ανηλίκους, ο νέος Κάρλος Ρεϊγάδας, η αριστουργηματική «Ida»  και ένα αγωνιώδες γκανγκστερικό δράμα, στα highlights της ενδέκατης – τελευταίας – μέρας των 24ων Νυχτών Πρεμιέρας!

Η Μιράι Του Μέλλοντος / Mirai Of The Future
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mamoru Hosoda
30/9/18, 17:00, Δαναός 1

Η Μιράι έρχεται στη ζωή και ο τετράχρονος αδερφός της αντιμετωπίζει το γεγονός με ζήλια. Όταν όμως το αγόρι ανακαλύψει ένα μαγικό κήπο που του επιτρέπει να ταξιδεύει στο χρόνο και να συναντά τους συγγενείς του σε διαφορετικές περιόδους, θα αναθεωρήσει. Μια ιστορία για την αόρατη κλωστή που ενώνει γενιές και οικογένειες, το νέο anime του Μαμόρου Χοσόντα υπήρξε το καλά κρυμμένο μυστικό των φετινών Καννών. (Κατάλληλο άνω των 8 ετών) Σε συνεργασία με το 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Τεστοστερόνη / Testosterone
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Πανουσόπουλος

30/9/18, 18:00, Ideal 

Σε ένα διάλειμμα από τη θητεία του, ένας ναύτης καταλήγει σε ένα μυστηριωδώς έρημο από άντρες νησί και σύντομα συνειδητοποιεί ότι οι θηλυκές υπάρξεις της περιοχής, ανεξαρτήτου ηλικίας, σκοπεύουν να τον ξεζουμίσουν σεξουαλικά. Η απόλυτη αντρική φαντασίωση μετατρέπεται σε εφιάλτη και ο Γιώργος Πανουσόπουλος διασκεδάζει αφάνταστα με ένα τολμηρό και φελινικών εμπνεύσεων ερωτικό παιχνίδι αντιστροφής των ρόλων.

Nuestro Tiempo / Our Time
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Carlos Reygadas
30/9/18, 19:00, Δαναός 1

Ένας άντρας και μια γυναίκα κατοικούν με τα παιδιά τους σε ένα απομονωμένο ράντσο της μεξικανικής επαρχίας. Η εμφάνιση ενός εκπαιδευτή αλόγων θα ξυπνήσει την ερωτική επιθυμία της γυναίκας, προκαλώντας ρωγμές στη γαλήνη του ζεύγους. Ένας από τους πιο αντισυμβατικούς δημιουργούς του μοντέρνου σινεμά («Silent Light») κινηματογραφεί τον εαυτό του και τη σύζυγό του σε μια προσωπική και εντυπωσιακή εξερεύνηση του γάμου και της οικογένειας.

High Life
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Claire Denis
30/9/2018, 19:45, Odeon Όπερα 1

Οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζιλιέτ Μπινός βρίσκονται παγιδευμένοι στο διάστημα για λογαριασμό μιας από τις πιο υψηλά προσδοκώμενες ταινίες της δεκαετίας, η οποία προβάλλεται στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνα Νύχτες Πρεμιέρας λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρώτη της στο Φεστιβάλ του Τορόντο και τις εντυπωσιακές κριτικές που έλαβε από τον ξένο Τύπο.

Ida
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Pawel Pawlikowski
30/9/18, 20:00, Ideal

Η καλύτερη ευρωπαϊκή ταινία του 2013, βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, υπήρξε το αποτέλεσμα της επανασύνδεσης του σκηνοθέτη με την πατρίδα και το παρελθόν του, ένα λιτό και ενοχικό κομψοτέχνημα πάνω στο υπαρξιακό κενό των κατοίκων μιας χώρας σε μόνιμη αναζήτηση της θέσης της στην Ιστορία.

Στάση Πιγκάλ / Paris Pigalle
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cédric Anger
30/9/18, 22:00, Ideal 

Στο Παρίσι του 1982, δύο μυστικοί αστυνομικοί με καλλιτεχνικές ανησυχίες και αποστολή να προσεγγίσουν τη Μαφία εισχωρούν στη βιομηχανία του πορνό, όμως όταν βρεθούν πίσω από την κάμερα αρχίζουν να τη βλέπουν... Γκοντάρ! Γκιγιόμ Κανέ και Ζιλ Λελούς πρωταγωνιστούν σε μια retrosexual αστυνομική κωμωδία.

Αδέλφια εξ Αίματος / Boys Cry
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Damiano & Fabio D' Innocenzo
30/9/18, 22:30, Δαναός 1

Δύο νεαροί παρασύρουν πεζό με το αμάξι τους και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν αβοήθητο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι έχουν σκοτώσει πληροφοριοδότη της αστυνομίας και ότι με αυτό τον τρόπο έχουν μόλις εξαργυρώσει μια θέση στην τοπική συμμορία μαφιόζων. Ένα φαουστικών προεκτάσεων γκανγκστερικό δράμα που αναβιώνει την παγερή ατμόσφαιρα του «Γόμορρα» και τεστάρει τις αντοχές της αληθινής φιλίας.