Το «Μενού» του Αλεξάντερ Πέιν θα περιέχει Έμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς - cinemagazine.gr
11:58
5/4

Το «Μενού» του Αλεξάντερ Πέιν θα περιέχει Έμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς

Ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης ετοιμάζεται για μια κωμωδία τρόμου και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τους 2 πρωταγωνιστές του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν 2 μήνες δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το νέο που αφορούσε την επόμενη ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, που είδε την τελευταία δουλειά του, τον «Μικρόκοσμο» να τυγχάνει της πιο χλιαρής αποδοχής ως τώρα από κριτικούς και κοινό. Ο Πέιν κουβαλά πάντως πίσω του μια αξιόλογη καριέρα εδώ και τουλάχιστον μια εικοσαετία και συνεχιζει ακάθεκτος με μια «κωμωδία τρόμου» όπως περιγράφεται, για την οποία θα συνεργαστεί με την εταιρία παραγωγής των Άνταμ ΜακΚέι και Γουίλ Φέρελ.

Το «The Menu» θα έχει ως θέμα ένα νεαρό ζευγάρι που ταξιδεύει σε ένα εξωτικό και απομονωμένο νησί για λίγες μέρες διακοπών αλλά και για να γευτεί το μενού του εστιατορίου ενός διάσημου σεφ που βρίσκεται εκεί. Μέσα στη διάρκεια μιας βραδιάς, το εντυπωσιακό μενού φαίνεται πως κρύβει πολύ πιο δυσάρεστες εκπλήξεις για το ζευγάρι και τους υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου. 

Ο Πέιν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με 2 ηθοποιούς που ήταν από την αρχή ψηλά στη λίστα του, τους Έμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς. Η πρώτη θα είναι το ένα μέλος του ζευγαριού, ενώ ο Φάινς προορίζεται για το ρόλο του ιδιαίτερου σεφ, επιλογές που μοιάζουν ιδανικές για τους ρόλους αλλά και τον τύπο της ταινίας του Πέιν. 

Αναμένουμε.