Το Murder House συναντά το Coven: Πρώτο τρέιλερ για το «American Horror Story: Apocalypse» - cinemagazine.gr
10:20
7/9

Το Murder House συναντά το Coven: Πρώτο τρέιλερ για το «American Horror Story: Apocalypse»

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, Ράιαν Μέρφι, επιβεβαίωσε ότι ο νέος κύκλος θα είναι crossover τις πρώτης και τρίτης σεζόν.

Από τον Πάνο Γκένα

Το American Horror Story είναι έτοιμο για αποκαλύψεις! Το «American Horror Story: Apocalypse», λοιπόν, ετοιμάζεται για πρεμιέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει με γνώριμους χαρακτήρες.

Εδώ και εφτά χρόνια η σειρά του Ράιαν Μέρφι έχει συστήσει αιμοσταγείς δολοφόνους, εκδικητικές μάγισες, αιωνόβια βαμπίρ, μελαγχολικά φρικιά, άσυλα ανιάτων... Κάθε ένα από τα αυτόνομα κεφάλαια της σειράς, με τις ευκολίες και τα ελαττώματά του, ήταν υπεύθυνο για μερικούς απολαυστικούς εφιάλτες και φέτος, έρχεται να προσφέρει μία επίγευση δυο σε ένα! Η μίξη προηγούμενων ιστοριών φημολογούταν εδώ και καιρό, και τελικά ο όγδοος κύκλος θα ανακατέψει δημιουργικά την πρώτη σεζόν (Murder House) με την τρίτη (Coven). 

Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τον τρόπο που θα διαπλεκούν οι ιστορίες του «πιο στοιχειωμένου σπιτιού» της Αμερικής με τη «σύναξη» των μαγισσών, δεν έχουν ανακοινωθεί, με τις απορίες όλων των θαυμαστών της σειράς να συνοψίζονται στο πως θα διαχειριστεί η παραγωγή τους ρόλους/χαρακτήρες των ηθοποιών. Οι μόνιμοι ηθοποιοί της σειράς ερμηνεύουν κάθε χρόνο νέους χαρακτήρες, οπότε είναι πιθανό για τις ανάγκες του νέου κύκλου να επιστρέψουν σε παλαιότερους ρόλους και μάλιστα εις διπλούν.

Στον 8ο κύκλο το καστ των Σάρα Πόλσον, Κάθι Μπέιτς, Έβαν Πίτερς, Μπίλι Άιχνερ, , Τέσα Φαρμίγκα, Μπίλι Λουρντ παραμένει και οι Ντίλαν ΜακΝτέρμοντ, Κόνι Μπρίτον ξαναμετακομίζουν στο Murder House. Το μεγάλο νέο βέβαια είναι πως η Τζέσικα Λανγκ επιστρέφει μετά από τρείς σεζόν απουσίας, και όλοι ανυπομονούμε να την ξαναδούμε στο ρόλο της Κονστάνς Λάνγκτον, χαρακτήρα με τον οποίο σάρωσε τα βραβεία ερμηνείας το 2012.