Μία σπαρακτική Τζούλια Ρόμπερτς στο τρέιλερ του «Ben is Back» - cinemagazine.gr
8:41
12/10

Μία σπαρακτική Τζούλια Ρόμπερτς στο τρέιλερ του «Ben is Back»

Δυνατές ερμηνείες, συγκινητική ιστορία και μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ. Το οικογενειακό δράμα του Πίτερ Χέτζες που απέσπασε θετικά σχόλια στο Φεστιβάλ του Τορόντο, κυκλοφόρησε τρέιλερ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο 19χρονος Μπεν επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του, προς μεγάλη έκπληξη και χαρά της μητέρα του, η οποία ανησυχεί όμως καθώς δεν γνωρίζει την κατάσταση στην οποία αυτός βρίσκεται. Μέσα σε ένα εκρηκτικό 24ωρο θα αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες για τη σχέση των δυο καθώς και των υπολοίπων μελών της οικογένειας. 

Τα οικογενειακά δράματα αυτής της μορφής, της συνάντησης δηλαδή με αφορμή μια γιορτή που συνήθως καταλήγει σε προβλήματα, εμφανίζονται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια και δεν φοβούνται πια να αναμετρηθούν με την εορταστική περίοδο. Άλλωστε δίνουν συχνά ευκαιρία στους ηθοποιούς τους να διεκδικήσουν βραβεία ερμηνείας, και κρίνοντας από το τρέιλερ η Ρόμπερτς φαίνεται σε ιδανική φόρμα.

Το «Ben in Back» ανοίγει στις ΗΠΑ στις αρχές του Δεκέμβρη (7/12) και μαζί με τη μητέρα-Ρόμπερτς, συμπρωταγωνιστεί ο Λούκας Χέτζις («Manchester by the Sea») στο ρόλο του άσωτου υιού.